CAMPIONATE  ·  COVID-19

SERIE A. Edgar Barreto, Sampdoria, și-a reziliat contractul de teama virusului: „Am dat prioritate familiei”

Edgar Barreto are 5 goluri și 4 assisturi în 110 meciuri la Sampdoria // Sursă foto: Getty
Edgar Barreto are 5 goluri și 4 assisturi în 110 meciuri la Sampdoria // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat marti, 02 iunie 2020 11:41

SERIE A. Edgar Barreto, 35 de ani, n-a mai așteptat finalul stagiunii și s-a despărțit de Sampdoria. „Pandemia asta nenorocită a fost o mizerie”, s-a plâns paraguyanul.

Trebuia să reia campionatul jucând în restanța de pe „Meazza" cu Inter, însă, cu mai puțin de trei săptămâni până la restartul Seriei A, Edgar Barreto a spus adio Sampdoriei. „Închizătorul" de 35 de ani și-a reziliat unilateral contractul scadent pe 30 iunie din cauza coronavirusului! „Pandemia nenorocită a fost o mizerie. Am dat prioritate liniștii familiei!", a spus paraguayanul în Secolo XIX.

Edgar Barreto s-a despărțit de Sampdoria: „Mai vreau să joc"

Mijlocașul, venit liber de la Palermo în 2015, s-a speriat după cazurile pozitive din lot. 7 în martie și apoi 4 în mai: 

„Am fost răcit câteva zile, am avut ochii grei și atât. Dar mi-a fost teamă că dau boala familiei. Nici acum n-aș risca. Nu există certitudinea că devii imun după. Și la noi în vestiar cineva s-a infectat a doua oară. Să continuu însemnau deplasări, să călătoresc, să dorm la hotel și să intru în contact cu persoane. 

Oricât de precaut ai fi, nu ai nicio garanție. Fără virus, mi-aș fi onorat acordul. Regret că m-am despărțit așa, dar nu mă voi retrage. Urmez cursul de antrenori și, dacă apare o șansă, mai vreau să joc. N-am plecat pentru că nu mai rezist fizic".

Citește mai multe știri din Serie A:Ce a ajuns să facă în Germania o prostituată româncă, după ce bordelul s-a închis. Elena acceptă acum și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Polona Hercog
Digi 2
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 Europa League
Șahtior - Basel
Digi, Look Plus, Telekom
22:00 Europa League
Wolves - Sevilla
Digi, Look Sport, Telekom
Program TV complet

Liga 1