INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Inter - Bologna 1-2 // Inter se scufundă! Formația lui Antonio Conte, învinsă rușinos pe teren propriu

Inter a pierdut meciul cu Bologna, scor 1-2, iar Lautaro Martinez (stânga) a ratat un penalty pentru învinși // foto: Guliver/gettyimages +8   FOTO
Inter a pierdut meciul cu Bologna, scor 1-2, iar Lautaro Martinez (stânga) a ratat un penalty pentru învinși // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2020 20:42 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 21:35

Inter a pierdut meciul cu Bologna, scor 1-2, și pierde teren în lupta cu Lazio pentru a doua poziție în Serie A. Titlul e deja istorie.

Milanezii au deschis scorul prin Romelu Lukaku în minutul 22 și au început repriza secundă cum nu se putea mai bine: Soriano a fost eliminat de la Bologna pentru un fault dur la marginea careului, apoi gazdele au primit un penalty!

Lovitura de la 11 metri a fost executată slab de Lautaro Martinez, portarul Skorupski reușind să pareze lovitura argentinianului. În loc să se facă 2-0, s-a făcut 1-1!

Inter se îndepărtează de Juventus

Juwara a egalat pentru Bologna cu un șut din prima de la 15 metri, iar la doar 3 minute distanță, Inter a mai primit o lovitură: Bastoni a fost eliminat după ce a văzut al doilea cartonaș galben, iar egalitatea numerică s-a restabilit.

Bologna a reușit lovitura de grație în minutul 80. Scăpat singur cu Handanovic după o pasă bună a lui Dominguez, Barrow a trimis mingea pe lângă portarul lui Inter și a stabilit scorul final al partidei, 1-2.

Inter nu mai are șanse decât matematice la titlu, Juventus având 11 puncte avans cu 8 etape înainte de final. Cu o victorie astăzi, nerazzurrii s-ar fi apropiat la doar un punct de locul 2, ocupat de Lazio. Așa, echipa antrenată de Antonio Conte rămâne la 4 puncte în spatele echipei din capitală și tremură chiar și pentru locul 3, Atalanta apropiindu-se periculos din spate.

+4 FOTO

Clasament Serie A

Citește mai multe știri despre Serie A:

LAZIO - AC MILAN 0-3. VIDEO Ștefan Radu, copleșit de erori în seara în care a intrat în Top 3 all-time » A fost premiat de președinte

Juventus - Torino 4-1 // VIDEO L-a sfidat Cristiano Ronaldo pe Maurizio Sarri? Imaginile cu mimica portughezului fac înconjurul lumii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează