INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Inter Milano amenință cu boicotul! De ce se consideră dezavantajată echipa lui Antonio Conte

Inter nu este de acord să joace 3 meciuri într-o săptămână, după 3 luni de pauză // Sursă foto: Getty
Inter nu este de acord să joace 3 meciuri într-o săptămână, după 3 luni de pauză // Sursă foto: Getty

Articol de - Publicat vineri, 29 mai 2020 11:50

Inter Milano amenință că trimite în teren Primavera la Napoli, în Cupa Italiei, dacă rămâne programul stabilit, cu semifinalele și finala în 4 zile. Juventus și AC Milan sunt și ele contra datelor de 13/14 și 17 iunie.

Italienii au anunțat oficial data la care se reia Serie A. Situație inedită în cazul Cupei

Calendarul atât de condensat al reluării fotbalului în Italia e contestat imediat ce-a fost anunțat! Soluția devansării restartului în Serie A cu meciurile din Cupă, pe 13-14 iunie semifinalele și apoi pe 17 iunie finala, a provocat revoltă în rândul a trei din echipele rămase în competiție. 

Inter, care și protestase prima contra cantonamentelor și a carantinării, continuând pregătirile doar individual, amenință că va trimite pe teren echipa de tineret la Napoli dacă rămâne programul în patru zile!

Inter, singura cu tur de forță

Nerazzurrii nu concep ca, după mai bine de trei luni de pauză, să dispute (potențial) trei jocuri în numai o săptămână, pentru că reînceperea Seriei A s-a bătut în cuie joi seară pentru 20 iunie. Și cum trupa lui Conte are o restanță și sunt discuții să se recupereze întâi acele patru partide, apoi să vină etapa a 27-a, ar fi singura obligată la un tur de forță! 

Juventus și Milan, care se înfruntă în returul unei semifinale (posibil a se renunța la prelungiri!), se alătură, temându-se de accidentări și de o ratare a unui obiectiv. „E discutabilă ideea decernării unui trofeu cu două partide în 3 zile, în condițiile în care echipele stau din martie", a declarat Paolo Scaroni, președintele rossonerilor.

Citește mai multe știri din Serie A:

Veste extraordinară pentru Ștefan Radu » Primă imensă dacă Lazio ia titlul!

Juventus s-a decis! Vrea să transfere un star de la Chelsea » Miralem Pjanic, implicat în negocieri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează