INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

SERIE A. Revine Ionuț Radu la Inter? Românul și-a găsit casă în Milano și-l așteaptă un supersalariu!

Ionuț Radu este din nou o opțiune pentru Inter Milano // Sursă foto: Getty
Ionuț Radu este din nou o opțiune pentru Inter Milano // Sursă foto: Getty

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iunie 2020 14:34 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 14:52

Inter Milano ar fi ajuns deja la o concluzie pentru a rezolva problema rezervei lui Samir Handanovic (35 de ani) în sezonul următor. Şi din nou Ionuţ Radu (23 de ani) e marele favorit să devină locotenentul slovenului, al cărui acord va fi reînnoit până în 2022! 

Italienii anunţă că în condiţiile coronacrizei prioritar nu mai este transferul unui portar experimentat, Musso sau Sepe, ci s-ar miza pe românul răscumpărat anul trecut cu 10 milioane E de la Genoa. 

Ionuț Radu, din nou o opțiune pentru Inter

Un argument forte e salariul care îl aşteaptă la Inter, 2 milioane de euro anual, de 2,5 ori mai mult decât câştigă la Parma, unde încă nu a debutat!

Apoi, „tricolorul" şi-a găsit deja casă în Milano, şi ar oferi avantajul eliberării unui loc în lot pentru un jucător de câmp, fiind crescut în pepiniera clubului.

Citește mai multe știri din Serie A:

Maurizio Sarri, în pericol? „A pierdut vestiarul. Fanii îl contestă”

Napoli - Juventus. Gennaro Gattuso, emoționat după triumful din finala Cupei Italiei: „Viaţa mi-a luat ceva, Dumnezeul fotbalului mi l-a înapoiat"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
2133315653607049
Stanislav Gusat  •  21 Iunie 2020, 12:41

Asta ii cel mai bun jucător Român,da nu umflatu si calicu de Hagi!!!!!!

portardelegenda
portardelegenda  •  20 Iunie 2020, 04:20

Nu va înteleg pe unii care comenteaza pe aici. Pustiul asta e singurul produs din Romania care a plecat de mic si a ajuns singur la un nivel ( atat salarial cat si de profesional ) fara Piți, Giovani, Nașu si alte compromisuri umane. De ce îl tot blamati pe aici doar pentru faptul ca la doar 23 de ani inca nu joaca la Inter Milano.? Cand ai în fata un gigant (dpdv profesional )ca Handanovici normal ca ai nevoie de ceva timp . Hai sa i dam un pic de timp si dupa aia puteti vorbi mai pe subiect . Deocamdata e in grafic . Nu mai lasati invidia sa va conduca abordarea.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  19 Iunie 2020, 17:40

Deci daca tot si a gasit casa in Milano de ce sa nu jpoace la lnter ! Ar fi culmea

Vezi toate comentariile (5)
Comentează