INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

SERIE A. VIDEO Sassuolo, echipa lui Vlad Chiricheș, prima care a reluat antrenamentele în Italia

Sassuolo a reluat antrenamentele. Sursă foto: Twitter
Sassuolo a reluat antrenamentele. Sursă foto: Twitter

Articol de - Publicat luni, 04 mai 2020 13:54

SERIE A. Sassuolo, formația lui Vlad Chiricheș, a primit permisiunea pregătirii individuale a jucătorilor. În grupuri de câte șase, repartiați pe trei terenuri.

Trupa lui Roberto De Zerbi a deschis astăzi drumul cluburilor care se pregătesc pentru eventuala repornire a sezonului din Serie A. 

Având permisiunea autorităților din Reggio Emilia, Sassuolo a chemat dimineață primii șase jucători, care s-au antrenat fiecare pe o jumătate din cele 6 terenuri aflate la dispoziția fotbaliștilor neroverdi, la "Mapei Football Center". 

Vlad Chiricheș începe antrenamentele zilele viitoare

Djuricic, Rogerio și Magnani au inaugurat turele de alergare, urmați de Toljan și de Rapadori. În zilele următoare se va încadra în program și Vlad Chiricheș, care n-a apucat să mai joace după accidentarea la genunchi. 

Jucătorii nu sunt supravegheați de niciun membru al staffului tehnic, n-au acces la vestiare și dușuri, beneficiind doar de medic în caz de urgență. Sesiunile facultative individuale continuă în așteptarea deciziei Guvernului de a aproba reluarea campionatului.

VIDEO. Ambasada Chinei la Paris ironizează Statele Unite ale Americii: „A fost odată un virus...”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Kyllian Mbappe, ademenit de PSG cu un salariu INCREDIBIL dacă prelungește » Mai mare ca al lui Cristiano Ronaldo!

Bogdan Stancu, interviu fără secrete pentru presa din Turcia » Dezvăluiri despre Gică Hagi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează