INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE B

Doi jucători români au fost incluși în echipa ideală a etapei a 26-a din Serie B, alcătuită de Liga italiană

Radu Drăgușin / foto: Imago
Radu Drăgușin / foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2023 12:45 / Actualizat marti, 28 februarie 2023 13:35

Radu Drăgușin și Olimpiu Moruțan, marcatori în week-end-ul trecut pentru Genoa și Pisa, au fost aleși de Liga Serie B printre cei mai buni jucători din ultima rundă a diviziei cadete.

Runda a 26-a din Serie B a fost cea mai prolifică pentru cei 11 români ce evoluează în acest sezon în Serie B. Ei au reușit trei goluri și trei pase decisive și au primit aprecieri după ultimele evoluții. Doi dintre aceștia au prins, în premieră, echipa ideală a etapei alcătuită de Lega B și anunțată luni pe Instagram de forul italian, Radu Drăgușin și Olimpiu Moruțan.

De ce s-a despărțit Larisa Iordache de iubit și cum cheltuie cei 14.000 de lei din renta viageră: „Sunt fascinată”
RENTĂ
De ce s-a despărțit Larisa Iordache de iubit și cum cheltuie cei 14.000 de lei din renta viageră: „Sunt fascinată”

Radu Drăgușin, două goluri la rând!

Fundașul central Radu Drăgușin, pe care Genoa l-a transferat definitiv cu 6 milioane de euro după activarea clauzei.de cumpărare, a marcat cu capul un gol important, deschizând scorul contra lui SPAL (3-0). 

Remarcabil e că fostul juventin de 21 de ani se află la a doua reușită consecutivă în campionat, după cea din deplasarea de la Modena, și s-a impus ca titular de drept în formația Grifonului, antrenorul Alberto Gilardino acordându-i deplină încredere.

Olimpiu Moruțan: 6 reușite în 24 de jocuri la Pisa

Mijlocașul împrumutat de la Galatasaray s-a adaptat foarte bine și repede la Pisa, care are opțiune de cumpărare la vară. Fostul FCSB-ist a punctat cu Perugia și a ajuns la 6 goluri și 7 assisturi în actuala stagiune, probabil cea mai bună din carieră. la 23 de ani, Moruțan a atras deja atenția și în Serie A, unde este dorit de Torino, care ar fi dispusă să achite 5,5 milioane de euro,.cât e clauza de transfer definitiv fixată de Galata.

Un loc în linia de trei de la mijlocul terenului ar fi meritat și colegul lui Olimpiu, Marius Marin, pentru supergolul cu care a închis tabela cu Perugia (2-1). Marin va rata jocul de diseară de la Parma, fiind suspendat.  

Citește și: 

Vlad Chiricheș, în lot pentru Cremonese - AS Roma » Echipele probabile + Cote la pariuri

„Următoarele capete vor fi ale voastre!” » Amenințări desprinse din Cosa Nostra pe un stadion din Serie A!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
inshallah
inshallah  •  28 Februarie 2023, 19:44

perle

Vezi toate comentariile (1)
Comentează