INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEGOCIERI

Sevilla vrea transferul definitiv al lui Stevan Jovetici » Cât cere Internazionale Milano pentru muntenegrean

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Raul CelmareJURNALISPORT - Publicat marti, 18 iulie 2017 22:32

Sevilla își dorește achiziționarea definitivă a atacantului muntenegrean Stevan Jovetic, așa că Inter i-a stabilit prețul.

Jovetici a făcut parte din lotul andaluzilor în partea a doua a sezonului trecut, când a fost împrumutat de la Inter Milano. Pentru Sevilla, el a jucat în 24 de partide, reușind să marcheze de 7 ori.

Deși oficialii clubului milanez doresc să îl vândă definitiv, el nemaifăcând parte din planurile echipei, ei au respins până acuma mai multe oferte venite din partea celor din Sevilla. Inter Milano cere un preț fix, de 15 milioane de euro, și conducătorii nu sunt dispuși să scadă din această sumă.

De atacantul în vârstă de 27 de ani se interesează mai multe echipe în acest moment, cele mai importante fiind Galatasaray și AS Roma, unde este dorit cu insistență de către noul director tehnic al giallorossilor, Monchi.

Agentul jucătorului, Fali Ramadani, a declarat pentru Football Italia că "Jovetici își dorește să se reîntoarca la Sevilla".

10 milioane €este cota actuală a muntenegreanului, conform transfermarkt.com

Este de așteptat ca în zilele viitoare cele două cluburi să ajungă la o ințelegere, Sevilla având de partea ei în aceste negocieri dorința jucătorului de a rămâne pe "Sanchez Pizjuan", dar și faptul că cele două cluburi au mai colaborat în iarnă pentru împrumutul jucătorului.

sursa: http://www.90min.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează