INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

SF Ibrahimovici: "Zlatan e singurul fotbalist care ar avea succes și pe Marte"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 28 februarie 2017 12:33

Zlatan Ibrahimovici a câștigat, duminică, Cupa Ligii Angliei, după victoria cu 3-2 obținută în fața lui Southampton. Acesta este al doilea trofeu al său cu Manchester United, după ce la începutul sezonului a cucerit și Supercupa Angliei.

Impresarul suedezului, Mino Raiola, a declarat că Zlatan le-a dat o palmă celor care spuneau în momentul când a semnat cu formația antrenată de Jose Mourinho că nu va face față în Premier League.

"Au fost destule cluburi în Anglia care credeau că Zlatan nu s-ar fi impus în Premier League, iar eu am fost întotdeauna uimit de această afirmație, pentru că în aici ritmul este atât de important, poate cea mai importantă trăsătură a campionatului.

Nu știu dacă au pus la indoială acest lucru din cauza ritmului sau a calității sale, de fapt, este o întrebare care ar trebui adresată altora.

Eu nu i-am pus niciodată la îndoială valoarea sa. El este singurul jucător din lume care poate avea succes pe Marte sau pe Lună. Este greu să găsești pe cineva cu o determinare și o forță psihică mai mari ca ale lui. E greu, de asemenea, să găsești pe cineva care are tehnica lui. A juca 10-15 ani la un club e una, dar să mergi în altă parte și să te adaptezi e altceva. El este capabil să facă asta", a declarat impresarul fostului internațional.

United i-a făcut deja suedezului o ofertă de prelungire a contractului scadent în vară, dar Ibra nu se grăbește deocamdată să o accepte. 

Ibrahimovici a jucat în acest sezon în 38 de partide în toate competițiile, înscriind de 26 de ori și reușind 7 pase de gol. Pentru naționala Suediei a evoluat între 2001–2016, timp în care a bifat 116 de apariții, marcând 62 de goluri.

sursa: goal.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează