INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Sfârșitul unei ere! Lewandowski a anunțat că vrea să plece de la Bayern Munchen » Controversatul Pini Zahavi confirmă: "Are nevoie de o schimbare"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 30 mai 2018 10:55

Atacantul polonez Robert Lewandowsi vrea să se transfere în vară, deși mai are contract până în 2021, iar bavarezii au anunțat că nu-i de vânzare. ”Robert are nevoie de o nouă provocare”, anunță agentul Pin Zahavi.

Robert Lewandowski s-a săturat de Bayern și are de gând să schimbe aerul Bundesligii. Atacantul polonez a anunțat-o oficial pe Bayern că vrea să plece în vară, cu toate că e legat de un acord pe încă trei sezoane și că bavarezii l-au declarat în repetate rânduri netransferabil. Sport Bild citează declarația impresarului său Pin Zahavi:

"Robert simte c-are nevoie de o schimbare și nouă provocare în carieră, iar conducerea clubului știe asta. Nu-i vorba despre bani ori un club anume, pentru că orice echipă mare dorește un atacant de top".

La schimb cu Cavani și bani?

Agentul ce a intermediat cea mai scumpă mutare din istoria fotbalului, 222 de milioane de euro, Neymar de la Barca la PSG, s-a oferit s-o ajute pe Bayern să-i găsească înlocuitor polonezului, chiar în cadrul aceluiași transfer.

Varianta Edinson Cavani, golgeterul lui PSG cotat la 60 de mliioane E, plus o sumă de bani e prima variantă. "Clubul ar trebui să-l înțeleagă pe Lewandowski și să-i dea drumul", adaugă controversatul Zahavi. 

151 de goluri
și 35 de assisturi are Lewandowski în 195 de meciuri pentru Bayern, cu care a cucerit 7 trofee

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează