INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATAC

GALERIE FOTO Shakira a plătit un milion de euro doar ca să-l atace pe Gerard Pique! S-a folosit de femeia care i-a spus că tatăl copiilor săi o înșală

Shakira a plătit un milion de euro doar ca să-l atace pe Gerard Pique! S-a folosit de femeia care i-a spus că tatăl copiilor săi o înșală
Shakira a plătit un milion de euro doar ca să-l atace pe Gerard Pique! S-a folosit de femeia care i-a spus că tatăl copiilor săi o înșală

Articol de - Publicat luni, 25 septembrie 2023 16:13 / Actualizat luni, 25 septembrie 2023 17:45

Shakira, în vârstă de 46 de ani, a plătit-o pe bona concediată de Gerard Pique cu un milion de euro pentru a apărea în cel mai nou videoclip al său. Artista a lansat un nou atac la adresa tatălui copiilor ei.

„El Jefe” este noua melodie a Shakirei dedicată bonei copiilor ei, care ar fi fost concediată de Piqué fără a i se plăti nicio compensație. Cântăreața columbiană îi dedică cel mai recent single „bonei" sale, care - potrivit fiicei femeii- continuă să lucreze pentru Shakira, în ciuda faptului că Piqué a concediat-o.

La doar două luni de la lansarea ultimului ei single „Copa vacía”, Shakira (46 de ani) își surprinde din nou fanii cu o nouă piesă. Este vorba despre „El jefe”, o melodie în colaborare cu grupul Fuerza Regida. 

„Am un șef de rahat, care nu mă plătește bine. Eu merg pe jos, el vine cu un Mercedes-Benz”

„Am un șef de rahat, care nu mă plătește bine. Eu ajung pe jos, iar el vine cu un Mercedes-Benz. Mă are ca recrut, nenorocitul. Visezi să pleci din cartier, ai totul pentru a fi milionar. Gusturi scumpe, mentalitate? Tot ce-ți trebuie este salariul", spune piesa, care a ajuns la trei milioane de redări în șapte ore.

Nu doar versurile au atras atenția fanilor, ci și pașii ei de dans - foarte apropiați de cei văzuți la festivalurile regionale din Baja California - și o frază curioasă, pe care o spune în minutul 2.24 al single-ului: „Lili Melgar, cântecul ăsta e pentru tine, nu ți-au plătit nicio compensație".

Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
Shakira (foto: Instagram)
+45 FOTO

Bineînțeles, numele lui Lili a început să se răspândească pe rețelele de socializare, împreună cu imaginea lui Melgar care apare în videoclip. Și, în câteva minute, fanii au găsit răspunsurile: femeia din clip este adevărata Lili, fosta bonă a familiei Piqué.

După cum a confirmat presa internațională (și nenumărate tweet-uri), Melgar a avut grijă de Milan și Sasha timp de ani de zile. Mai mult, chipul asistentei este bine cunoscut printre fanii cântăreței, care o găseau alături de Shakira și Gerard în aeroporturi atunci când aceștia plecau în călătorii în familie.

De ce o numește Shakira pe bona copiilor în piesă

Potrivit numeroaselor ipoteze și zvonuri, care circulă încă din 2022 și care au fost confirmate astăzi, Piqué ar fi concediat-o pe Melgar în mod nejustificat și fără a-i plăti indemnizatia de concediere corespunzătoare. Motivul concedierii, care nu a fost confirmat, este că Lili ar fi informat-o pe Shakira despre activitățile fotbalistului cu amanta sa, Clara Chía.

Nu Melgar a fost cea care a coroborat teoriile, ci fiica ei, Dariana. „Lili Melgar este bona copiilor Shakirei. Lili apare în videoclip, iar cântăreața menționează că nu a fost despăgubită pentru că Piqué nu a plătit ceea ce îi datora", a împărtășit tânăra pe Twitter.

La primele ore ale dimineții, Dariana a postat opt tweet-uri despre mama sa, în care își exprimă cât de mult o iubește și cât de mândră este de ea. „Acest cântec este pentru tine, mamă. Te iubim. Mama vieților noastre. Ești o femeie curajoasă, frumoasă și umilă", a scris ea, după ce a dezvăluit că Lili „continuă să lucreze cu Shakira, în ciuda tuturor lucrurilor".

Shakira i-ar fi plătit fostei sale bone, Lili Melgar, un milion de euro pentru a-i folosi numele și imaginea în videoclipul piesei „El Jefe”, potrivit jurnalistei Leticia Requejo în emisiunea „TardeAR”.

Trei jucători de la PSG au comis-o grav! Clubul riscă o pedeapsă drastică în urma scandărilor homofobe ale fanilor după meciul cu Marseille!

Dennis Man, „cădere în prăpastie” cu Sampdoria: „Apatie. Deloc implicat. Adormit"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
VardyParty
VardyParty  •  27 Septembrie 2023, 09:05

Ciakira si Prodanca au același tată, e clar asta.

demostene1
demostene1  •  27 Septembrie 2023, 00:24

se transforma in alta fosta sotie din romania care a facut urat cand a fost parasita de sot

Vezi toate comentariile (2)
Comentează