INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Shay Given s-a transferat la Manchester City

Articol de GSP - Publicat luni, 02 februarie 2009 00:00

După ce a petrecut 12 sezoane la Newcastle, goalkeeperul irlandez Shay Given a acceptat oferta oferta lui Manchester City şi va îmbrăca tricoul echipei antrenate de Mark Hughes în următorii 4 ani şi jumătate.

În vîrstă de 32 de ani, Given a fost cumpărat pentru 9 milioane de euro, principalul motiv al despărţirii de St. James' Park fiind imposibilitatea "coţofenelor" de a se implica în lupta pentru trofee.

"Sînt fericit că am ajuns aici, clubul are planuri mari de viitor şi mă bucur că pot fi parte din acest proiect. Cluburile au ajuns la un acord, iar pentru mine este o onoare faptul că am fost dorit de o echipă atît de importantă.  Profilul lui Manchester City s-a schimbat mult în ultimul timp, avem potenţialul de a cîştiga trofee şi de a fi un grup cu adevărat competitiv" a spus Given pentru site-ul oficial al noii sale formaţii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
 •  02 Februarie 2009, 14:50

managerii de la newcastle sunt cei mai prosti din lume.

 •  02 Februarie 2009, 14:29

O sa regrete Given plecarea. Anul ce vine vom renaste si vom deveni ce am fost pe vremea lui SHEARER! Nici o prolema... si Harper e un portar de valoare! COME ON NEWCASTLE!

 •  02 Februarie 2009, 12:16

si eu am facut articol despre asta... asta e acum :) .. oricum e o achizitie buna Shay Given, City joaca dezastruos, poate Given le mai improspateaza defensiva putin...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează