INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

VIDEO + FOTO Știm a doua echipă care a promovat în Premier League » Victorie decisivă împotriva locului 9 din Championship și revenire după doi ani în prima ligă engleză

Sheffield United a promovat în Premier League. 
Foto: Imago +7   FOTO
Sheffield United a promovat în Premier League. Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 27 aprilie 2023 12:20 / Actualizat joi, 27 aprilie 2023 12:46

Sheffield United, ocupanta locului secund în Championship, și-a asigurat, miercuri seară, promovarea matematică în Premier League, după victoria obținută pe teren propriu, scor 2-0, împotriva lui West Bromwich Albion. 

„Săbiile” au revenit astfel pe prima scenă a fotbalului englez după o pauză de doi ani. Retrogradaseră la finalul sezonului 2020 - 2021, stagiune în care au terminat pe ultimul loc, cu 23 de puncte câștigate în 38 de etape. 

Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Ne-au adus carne de câine, Răducioiu și-a vomitat mațele”
GSP LIVE
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Ne-au adus carne de câine, Răducioiu și-a vomitat mațele”

Sheffield United a promovat în Premier League, după victoria cu West Bromwich Albion 

Eroii serii pentru Sheffield United au fost norvegianul Sander Berge și bosniacul Anel Ahmedhodzic. Nordicul a deschis scorul în minutul 58, când senegalezul Iliman Ndiaye a driblat un adversar, a ajuns în postură de unu la unu cu Alex Palmer și i-a pasat lui Berge, care nu a ratat. 

Anel Ahmedhodzic a dus scorul la 2-0 în minutul 76, când a deviat decisiv un șut din voleu al lui George Baldock, fără șansă pentru portarul lui West Bromwich Albion. 

+3 FOTO

S-a terminat 2-0 pentru Sheffield United, formație care a ajuns la 85 de puncte câștigate în acest sezon de Championship, cu 3 etape înainte de finalul sezonului. Sheffield United mai are de jucat cu Preston (acasă), Huddersfield (deplasare) și Birmingham City (deplasare). 

Sheffield United este a doua echipă din Championship care și-a asigurat promovarea în Premier League, după Burnley. Trupa lui Vincent Kompany a promovat din punct de vedere matematic pe 7 aprilie, după ce a învins-o, în deplasare, pe Middlesbrough, scor 2-1. 

VIDEO. Rezumat: Sheffield United - West Bromwich Albion 2-0

Citește și: 

Piers Morgan, mare fan Arsenal, furios după dezastrul cu Manchester City: „Dăm totul din mână, jenantă capitulare”

Povestea șocantă a unui „Terminator” în Premier League » Violent, bătăuș pe teren, a fost lăsat falit de soție, a avut grijă de câinii altora și a fost barman!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează