INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ISRAEL

SHMONA - HAPOEL HAIFA // Se clatină fără Gabi Tamaș! Echipa românului a fost zdrobită în campionat, iar patronul vrea să ia măsuri dure!

Hapoel Haifa nu se regăsește în 2019
Hapoel Haifa nu se regăsește în 2019

Articol de - Publicat sambata, 06 aprilie 2019 20:34

Fără Gabi Tamaș, arestat la domiciliu după scandalul de proporții în care a fost implicat după ce a fost prins băut la volan în urmă cu două săptămâni, Hapoel Haifa a pierdut fără drept de apel pe terenul lui Shmona, scor 0-3.

Click AICI pentru statistici de la meci

Lipsa lui Tamaș a vulnerabilizat și mai mult apărarea lui Hapoel Haifa, care a primit trei goluri în 25 de minute în repriza secundă. Au înscris Shamir, de două ori, și Barry, care au semnat o înfrângere dură pentru Hapoel Haifa, echipa patronului Yoav Katz.

Omul din fruntea lui Hapoel Haifa a ajuns la capătul răbdării și se va deplasa din Washington, SUA, în Israel pentur a face ordine la echipă, existând chiar posibilitatea ca antrenorul Sharon Mimer să fie demis.

Hapoel Haifa, echipa care în urmă cu doar un an câștiga Cupa și Supercupa în Israel, e de nerecunoscut. Nu a prins play-off-ul și se află în play-out, o contrapeformanță nedemnă pentru echipa israeliană.

Vezi aici clasamentul actualizat din play-out-ul din Israel!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Aprilie 2019, 11:50

Fiecare se clatină în felul său....

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  07 Aprilie 2019, 00:40

Si-au pierdut taria (de caracter).

Vezi toate comentariile (2)
Comentează