INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Și-a supărat șefii cu mofturile » Jose Mourinho e pe cale să intre în conflict cu oamenii din conducerea lui United

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 03 ianuarie 2018 11:54

Jose Mourinho a cerut alți bani de transferuri pentru a se putea bate cu rivala City, însă i-a deranjat pe unii conducători ai ”diavolilor”.

Mourinho e pe cale să intre în conflict și cu conducerea lui Manchester United, după ce s-a certat cu arbitrii, presa, antrenorii adversarilor și chiar fostele glorii ale clubului. Unii șefi ai "diavolilor" au fost deranjați de pretențiile managerului portughez, care, disperat că a scăpat urma liderului, continuă să ceară bani pentru transferuri!

322 de milioane de €a cheltuit Mourinho pentru achiziții de când a venit la Man. United. Tot într-un sezon și jumătate, Guardiola l-a depășit la City, 455 de milioane

Alții îl apreciază

"Declarațiile sale sunt interpretate la vârf ca o presiune financiară pusă subtil pe conducători să-i aducă alte întăriri și să reducă diferența valorică față de City", explică Daily Mail. Numai că United știa la ce se înhamă când l-a angajat pe "vocalul și conflictualul" Mourinho, iar alți oficiali ar fi, totuși, mulțumiți cu progresul făcut de echipă sub comanda lusitanului, apreciind eforturile de a îmbunătăți lotul lăsat moștenire de Van Gaal. 

"Nu e destul cât am cheltuit. Suntem în al doilea an de încercări în reconstrucția unei echipe care nu e între cele mai bune din lume. City cumpără fundași la prețuri de atacanți"
Jose Mourinho, manager Manchester United

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
romulus65
romulus65  •  03 Ianuarie 2018, 13:07

La Manchester United nu va mai fi niciun antrenor precum Sir Alex Ferguson.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează