INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

Și al doilea bătăuș și-a găsit echipă după ieșirea din închisoare » Pavel Mamaev a semnat cu Rostov

Articol de - Publicat luni, 30 septembrie 2019 10:33

Pavel Mamaev (31 de ani) a semnat pe două sezoane cu Rostov. El și Aleksandr Kokorin au stat aproape un an după gratii. Atacantul și-a prelungit contractul cu Zenit.

În urmă cu două săptămâni, pe 17 septembrie, Pavel Mamaev și Aleksandr Kokorin au fost eliberați. Acuzați de agresiune și huliganism, au stat aproape un an după gratii. Din octombrie erau închiși. Niciunul nu s-a retras, cum se specula la un moment dat.  

Kokorin, 28 de ani, care juca la Zenit din 2016, a semnat un nou contract cu clubul din Sankt Petersburg. Până la sfârșitul sezonului. 

Mamaev, 31 de ani, și-a reziliat acordul cu Krasnodar, dar și-a găsit repede o nouă echipă. FC Rostov, unde antrenor e fostul internațional Valeri Karpin. "E un fotbalist care oferă calitate jocului. Tot ce s-a întâmplat anul trecut face parte din trecut. Cred că Pavel a învățat o lecție". Va rămâne două sezoane la Rostov.

Amândoi vor trebui să mai aștepte însă reintrarea. Federația rusă a refuzat să-i înregistreze acum și vor putea juca de la 1 ianuarie.  

„Mamaev își poate resuscita cariera și ne poate ajuta pe noi. Totul depinde doar de el. Timpul ne va spune dacă am luat sau nu o decizie bună”  - Valeri Karpin, antrenor Rostov 

3este locul ocupat momentan de Rostov după 11 etape, la doar două puncte de liderul ȚSKA (Zenit e pe 5)

Vezi și:

VIDEO+FOTO Ianis Hagi, elogiat în Belgia: „Și-a etalat întreaga clasă! Ce face el e foarte rar" » Ce se întâmplă cu golurile marcate în meciul suspendat

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
saramago
saramago  •  30 Septembrie 2019, 15:48

L-a luat Karpin (ex-jucătorul Celtei Vigo este tehnicianul lui Rostov) ? Mare greșeală ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează