INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BALONUL DE AUR

Și Allegri e nemulțumit după decernarea Balonului de Aur: "Altcineva merita să câștige trofeul"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 13:46

Massimiliano Allegri a fost premiat ca și antrenorul anului în cadrul galei Gazzetta Sports Awards.

Tehnicianului i-a fost recunoscut, încă o dată, succesul avut alături de Juventus. Un detaliu, însă, l-a nemulțumit pe Max: faptul că elevul lui nu a obținut în acest sezon Balonul de Aur, trofeu care a ajuns în 2018 în vitrina croatului Luka Modrici de la Real Madrid. 

"Îmi pare foarte rău, Balonul de Aur îl merita și în acest an Cristiano Ronaldo, mai ales pentru tot ce a făcut la Real Madrid. A făcut multe și pentru naționala Portugaliei, mai mult de atât nu putea să facă", a declarat antrenorul de 51 de ani în Gazzetta dello Sport. 

După 10 ani, Messi si Ronaldo n-au mai câștigat Balonul de Aur. Dacă Messi n-a prins nici măcar podiumul, Ronaldo a ieșit pe locul 2, în urma lui Modric, fostul sau coleg de la Real Madrid.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bazinga
bazinga  •  05 Decembrie 2018, 14:00

O mizerie de clasament,cui ii pasa?Imi amintesc de Ribery ,acum cativa ani,cand a castigat tot se se poate cu Bayern....si Champions League si campionatul si cupa Germaniei ....parca iesise si golgeter....si nu i-au dat trofeul!O MIZERIE acest Balon de bullshit....!Mafia REAL nu doarme!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează