INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Şi tu, Conte? » Antrenorul care poate lua titlul cu Juventus implicat în scandalul pariurilor

Antonio Conte (42 de ani) ar putea să nu-și mai conducă echipa și în Liga Campionilor // Foto: Reuters
Antonio Conte (42 de ani) ar putea să nu-și mai conducă echipa și în Liga Campionilor // Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 22 aprilie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 aprilie 2012 22:11

Fostul tehnician al Sienei e acuzat de un fost elev c-a ştiut despre tentativa de trucare a meciului cu Novara (2-2), de pe 1 mai 2011, dar nu a denunţat blatul. Riscă un an suspendare.

Juventus nu are linişte pe finalul unui sezon în care poate redeveni campioană. Nu din pricina rivalei AC Milan, ci a legăturilor periculoase dintre Antonio Conte şi mafia pariurilor. Antrenorul liderului e acuzat că-n sezonul trecut, cînd era pe banca Sienei, ar fi tăinuit o tentativă de blat! El riscă o suspendare între 1 an, pentru că n-a denunţat, şi 3 ani, dacă e vinovat de ilicit sportiv!

Mărturia ce îl incriminează îi aparţine fostului său jucător Filippo Carobbio, arestat în scandalul Last Bet. Acesta a repetat ieri în faţa procurorului federal Palazzi mărturia de la Procuratura din Cremona. "Conte ştia despre aranjament", susţine Carobbio. Care a explicat că tentativa a fost respinsă: "Am fost contactat de Gegici şi Ilievski (capii reţelei "ţiganilor") cu propunerea de a nu remiza ori să facem egal cu mai mult de 3 goluri. I-am refuzat, dar am aflat c-a existat un contact între colegul meu Vitielli şi Draşcek de la Novara, în hotelul unde stătea Siena. Nu mai ştiu ce s-a întîmplat, dar e clar că egalul îi mulţumea pe toţi".

Meciul suspect, Novara - Siena 2-2, s-a jucat pe 1 mai 2011. Oaspeţii erau deja promovaţi, iar Novara şi-a consolidat locul 3 de play-off.

36 de meciuri fără înfrîngere în Serie A şi Cupă este seria reuşită de Antonio Conte ca antrenor al lui Juventus

"Încearcă să ne destabilizeze, însă nu vor reuşi! Cînd o să mă cheme o să răspund. Acuzaţiile nu fac decît să ne tripleze motivaţia" (Antonio Conte, antrenor Juventus)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
draptor
draptor  •  22 Aprilie 2012, 09:52
Postat de dubfire77 pe 22 Aprilie 2012, 03:11

...poate sa mai mire pe cineva, ceva despre Juventus? De aia cand sunt pe plan international o fura pe unde apuca...parca ar fi Dinamo

sa ne sugi pe toti dinamovistii

dominique123
dominique123  •  22 Aprilie 2012, 08:41

Totonero!

dubfire77
dubfire77  •  22 Aprilie 2012, 03:11

...poate sa mai mire pe cineva, ceva despre Juventus? De aia cand sunt pe plan international o fura pe unde apuca...parca ar fi Dinamo

Vezi toate comentariile (3)
Comentează