INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Și tu, Cristiano? » Ronaldo e acuzat că a fentat Fiscul, plătind impozite mai mici în afara țării

Cristiano Ronaldo a realizat venituri de 54 de milioane de euro în 2014
Cristiano Ronaldo a realizat venituri de 54 de milioane de euro în 2014

Articol de - Publicat joi, 21 mai 2015 00:00

Potrivit ”Correio da Manha”, starul lui Real Madrid a înregistrat în Irlanda un contract de publicitate de 1,3 milioane de euro cu Banca Espirito Santo.

A venit și rîndul lui Ronaldo să intre în vizorul Fiscului. Atacantul lui Real Madrid e bănuit că s-a sustras de la plata impozitelor în Portugalia, înregistrîndu-și un contract de publicitate în Irlanda.

Correio da Manha a dezvăluit că actualul lider în topul "Ghetei de Aur" a cîștigat 1,3 milioane de euro în 2013 și 2014 din acordul încheiat cu Banca Espirito Santo și nu l-a declarat în țara natală ca să plătească taxe mai mici.

Cristiano a profitat de faptul că respectiva bancă are un sediu și la Dublin, iar impozitul perceput în Irlanda este de numai 12,5%. Jumătate față de cota portugheză.

Rivalul Messi are proces, fiind forțat să achite Fiscului spaniol 53 de milioane de euro în ultimul an.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează