INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Sinişa Mihajlovic va fi cetățean de onoare » E prima distincţie acordată de Bologna unui sportiv

Articol de - Publicat marti, 10 decembrie 2019 11:15

Lupta teribilă pe care Sinişa Mihajlovic o duce cu leucemia a impresionat lumea fotbalului şi nu numai. 

Acesta nu a renunţat la fotbal şi a stat pe banca tehnică şi la meciul cu AC Milan, deşi arată serios afectat de ciclurile de chimioterapie.

Primăria din Bologna a făcut un gest extraordinar faţă de ataşamentul sârbului şi îi va acorda titlul de cetăţean de onoare al oraşului. Consiliul a votat în unanimitate pentru, iar ceremonia va avea loc în februarie. 

„Mă simt fiul Bolognei. Este cel mai frumos premiu pe care-l puteam primi, pentru că este destinat omului chiar înaintea antrenorului. Sper să îl merit în fiecare zi”, a spus Sinişa, 50 de ani, care devine primul sportiv din istoria oraşului cu importanta disctincţie. În vară, şi-a început al doilea mandat la Bologna. 

Rezumat Bologna - Milan 2-3:

Vezi și: 

VIDEO S-a întors Sinișa! Mihajlovic a plâns la conferința de presă: „Sunt încă aici și voi rămâne!” » Declarație superbă pentru soție + de ce și-a certat elevii :)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează