INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

VIDEO Sinișa Mihajlovici e bolnav de leucemie » Dezvăluiri teribile: „Nu mi-e teamă, voi învinge. Nu plângeți pentru mine”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 13 iulie 2019 23:50

Sinișa Mihajlovici (50 de ani), antrenorul Bolognei a anunțat cu lacrimi în ochi că marți va începe bătălia cu teribila boală aflată în stadiu acut: „Nu mi-e teamă, voi învinge. Nu plângeți pentru mine”.

Șoc în fotbalul italian! Sinișa Mihajlovicise confruntă cu o maladie teribilă. Antrenorul Bolognei a venit ieri în fața jurnaliștilor pentru a da el însuși vestea.

„Mi-am mințit soția”

„Am leucemie în fază acută. Din nefericire sau din fericire, am făcut niște analize și am descoperit boala pe care acum patru luni n-o aveam. În ziua testelor mi-am mințit soția, spunându-i că am febră. A fost greu s-o conving”, a spus tehnicianul sârb, vizibil marcat.

„Am petrecut noaptea plângând și am și acum lacrimi în ochi. Dar nu mi-e teamă. Marți mă voi interna în spital și abia aștept să încep bătălia pentru vindecare. Le-am spus jucătorilor că voi lupta ca să înving așa cum le zic lor să facă mereu când intră pe teren. Voi câștiga această bătălie, nu există niciun dubiu!”, a punctat fostul internațional sârb.

„Nu vreau milă”

El a dorit totodată să le ceară scuze acelora care i-au transmis mesaje de încurajare și nu le-a răspuns: „Am vrut să fiu cu mine însumi. Doresc să le mulțumesc celor de la Bologna pentru că m-au făcut să înțeleg că sunt un membru al familiei. Voi avea nevoie de ei pentru a învinge boala. De asemenea, n-aș vrea să văd oameni plângând pentru mine, nu vreau mila nimănui”. 

Până în mai totul a fost ok. Dar pentru că tata a murit de cancer, fac periodic analize și așa am descoperit boala. Nimeni nu e indestructibil, trebuie să avem grijă de sănătate”Sinișa Mihajlovici, antrenor Bologna

„Rămâne antrenorul nostru”

Directorul tehnic al clubului, Walter Sabatini, a insistat că nu se pune problema despărțirii de Mihajlovici. „Bologna va fi pe mâinile lui Sinișa până-i expiră contractul. Orice s-ar întâmpla în următoarele zile, el rămâne antrenorul nostru. Îl admir pentru voința lui. Dacă aș fi fost în locul său, eu m-aș fi ascuns”, a spus Sabatini. 

„Va fi o mașină de război”

Medicul Bolognei, Gianni Nanni, a povestit că „totul a început în prima zi de cantonament. Atunci am avut primele suspiciuni, iar în scurt timp a venit și confirmarea”. Nanni a explicat că Mihajlovici „va trebui să facă anumite terapii, sunt foarte eficiente. E o boală împotriva căreia se poate lupta. Știm diagnosticul, mai trebuie să aflăm ce tip de leucemie este. Nu știm cât va dura tratamentul, dar se va întoarce mai puternic. Va fi o mașină de război”. 

Vezi și: 

Șocant! Franz Beckenbauer a făcut infarct retinian » Nu mai vede aproape nimic cu ochiul drept!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
spinoza
spinoza  •  14 Iulie 2019, 14:36

Mihailovici multă sănătate și putere să te lupți cu scârbăciunea asta de boală așa cum făceai la fotbal cu echipierii adverși! Un caracter frumos și un om deosebit!

tristan
tristan  •  14 Iulie 2019, 10:24

Forza Sinisa!! Nu te lasă, lupta și învinge boala!! Multa sănătate!!!

fara_pista
fara_pista  •  14 Iulie 2019, 10:18

Siniša Mihajlović, un sportiv, un luptător, pe teren și în afara lui. Succes, vei învinge!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează