INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Sinişa Mihajlovici se revoltă după meciul contra echipei lui Chiricheș: „Ne tratează de parcă am fi 11 ucigaşi!”

Sinişa Mihajlovici // FOTO: Guliver/GettyImages
Sinişa Mihajlovici // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 09 iulie 2020 12:14 / Actualizat joi, 09 iulie 2020 14:32

Bologna a pierdut pe teren propriu, 1-2 cu Sassuolo. Antrenorul gazdelor, Sinişa Mihajlovici, a răbufnit, după ce-a fost eliminat: „L-am trimis undeva pe arbitru, dat fiind că suntem echipa sancţionată cu cele mai multe galbene". Bologna a avut 3, iar adversarii, 4!

Bologna a pierdut miercuri seară derbyul emilian cu Sassulo (1-2) şi, probabil, şi pe Sinişa Mihajlovici pentru meciul următor. După ce a învins nemiloasa leucemie, antrenorul sârb a regăsit spiritul rebel şi l-a criticat la final pe cvasidebutantul Francesco Fourneau, 35 de ani, la a doua delegare în Serie A. 

„M-a eliminat pentru că l-am băgat undeva. Dar merita, dat fiind că suntem echipa cu cele mai multe galbene din lume. Arbitrii ne tratează de parcă am fi 11 ucigaşi în teren! Dar sunt doar nişte puşti care vor să crească. E însă mai uşor să le dai lor avertismente. Altfel, adversarii au alergat mai mult şi au învins pe merit", a expicat antrenorul sârb.

„Parcă erau Inter Channel" 

Adevărul e că Bologna a primit numai trei avertismente, Medel, Denswil şi Dijks, în timp ce Sassuolo, patru, dintre care ultimele trei pe final, când a încercat să tragă de timp şi să oprească revenirea gazdelor. Sinişa şi-a continuat showul furibund, atacând presa. 

VIDEO. Rezumatul meciului Bologna - Sassuolo 1-2

„Am auzit vorbindu-se peste jumătate de oră sâmbătă despre eşecul Interului în studioul soţului Benedettei Parodi (evită numele lui Fabio Caressa, ce conduce emisiunea Sky Sport Show). E ruşinos că nu s-a dedicat un minuţel şi Bolognei, care, cu atâţia copii, a făcut un rezultat mare pe San Siro. Parcă erau la Inter Channel! Acum mai bine plec, că nu mai am chef să discut cu voi!”, a spus antrenorul. 

99 de cartonaşe galbeneşi şapte roşii au încasat jucătorii Bolognei în acest campionat. Lider de Medel cu 9

„Chiricheş, sigur în defensivă" 

Continuând în ritmul o dată da şi alta ba partidele jucate ca titular, Vlad Chiricheş a reapărut în primul 11 la Sassuolo. Iar căpitanul naţionalei a impresionat, primind în Gazzetta dello Sport cea mai mare notă (7), la fel ca patru colegi neroverdi. 

A fost sigur în defensivă, mereu punctual în intervenţii, însă a participat şi la contrstrucţia jocului", l-a lăudat cotidianul roz. Corrriere dello Sport a completat: „Decisiv în prima repriză, a întins piciorul în careul mic, l-a anticipat pe Bani şi a salvat rezultat cu rapiditate. A fost bun şi în a anticipa demarcările atacanţilor rossoblu".

Citește mai multe știri din Serie A: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează