INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Sir Alex Ferguson a fost transportat în stare critică la spital și operat de urgență! Ultimele noutăți despre starea lui

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 mai 2018 22:14

Sir Alex Ferguson (76 de ani) a fost supus unei intervenții medicale de urgență la spitalul Salford Royal Hospital, din Salford, anunță presa din Anglia.

Legendarul antrenor al lui Manchester United a fost transportat în stare critică și operat pentru eliminarea unei hemoragii cerebrale. 

Manchester United a reacționat printr-un comunicat postat pe site-ul oficial: " Sir Alex Ferguson a fost supus unei intervenții medicale. Operația a decurs bine, dar are nevoie de o perioadă importantă de recuperare pentru a se reface. Familia solicită discreție".

Vor discreție

Darren Ferguson (46 de ani), fiul celui mai titrat antrenor din istoria Premier league, în prezent antrenor la Doncaster, în League One, a anunțat conducerea clubului că nu se va prezenta la meciul din etapa viitoare.

"Darren a cerut intimitate. Va da mai multe detalii în zilele care urmează", au precizat cei de la Doncaster într-un comunicat.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
right_wing_resistance_romania
right_wing_resistance_romania  •  06 Mai 2018, 06:14
Postat de pma77 pe 06 Mai 2018, 00:49

Hemoragia cerebrala te transforma intr-o leguma..ei spun ca operatia decurs bine..ce sa zica si ei.

In ce secol te-ai trezit prietene? 19? In anul 2018 se elimina si o parte din creier si organismul poate functiona aproape normal. Ca nu avem medici si aparatura pentru asa ceva si se moare pe capete, este partea a doua. Cristi Chivu ce crezi ca a avut? Doar craniul spart? Si el a avut hemoragie cerebrala, d'aia si-a si pierdut abilitatea de a folosi cateva degete.

pma77
pma77  •  06 Mai 2018, 00:49

Hemoragia cerebrala te transforma intr-o leguma..ei spun ca operatia decurs bine..ce sa zica si ei.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  05 Mai 2018, 22:48
Postat de clnscp pe 05 Mai 2018, 22:32

Razbunarea lui Burleanu ?

Chiar el i-a provocat-o dupa ce a vazut ca a ajuns Fergusson la antena3 sa il sustina pe "marele fotbalist" si "kaiser" care nu a dat in toata cariera pase mai lungi de 3m.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează