INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Sir Alex Ferguson se plimbă pe bani grei » Suma impresionantă cîştigată ca ambasador al lui Manchester United

Ferguson, aici împreună cu mascota lui United, e la fel de prețios pentru club ca și în perioada cînd se afla pe bancă
Ferguson, aici împreună cu mascota lui United, e la fel de prețios pentru club ca și în perioada cînd se afla pe bancă

Articol de - Publicat marti, 27 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 26 ianuarie 2015 22:00

Aproape 3 milioane de euro a cîştigat Ferguson în 8 luni ca ambasador al lui Man. United.

Alex Ferguson, 73 de ani, nu mai e managerul lui Manchester United din mai 2013. Dar continuă să cîştige bani frumoşi şi în calitate de ambasador al clubului. Nu mai puţin de 2,9 milioane de euro i-au intrat în cont în perioada  octombrie 2013 - iunie 2014, potrivit tabloidului Daily Mail, care citează acte oficiale.

Altfel spus, în schimbul a 362.500 de euro lunar, Ferguson a bătut lumea-n lung şi-n lat pentru a  extinde şi dezvolta operaţiunile comerciale ale clubului. Sau pentru a-şi instala foştii jucători în funcţii-cheie, cum a fost cazul în octombrie, cînd l-a promovat pe sud-coreeanul Park Ji-sung drept ambasadorul lui United în Asia.

10 milioane de euro anual a cîştigat Ferguson în ultimul mandat ca manager al lui Man. United

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
madskills
madskills  •  27 Ianuarie 2015, 15:07

"Se plimba", auzi titlu. Pai omul prin ceea ce face aduce zeci de milioane in conturile clubului si voi numiti asta plimbare? Atunci ce sa mai zicem de directorul de la Apple, Tim Cook, care a castigat in 2014 aproape 115 milioane?:) Atata timp cat astea sunt niste sume modice comparativ cu ce produc oamenii pentru companiile lor, nu vad cum puteti sa scrieti asemenea aberatii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează