INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACCIDENTĂRI

Situație alarmantă la Paris înaintea "șocului" cu Liverpool din Ligă: Neymar și Mbappe, OUT?

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 21 noiembrie 2018 12:26

Kylian Mbappe și Neymar, vedetele lui PSG, riscă să rateze meciul capital cu Liverpool din Ligă de săptămâna viitoare. Brazilianul are probleme musculare, iar francezului i-a sărit umărul drept, clubul trimițându-și urgent doctorul la stadion. 

Cu o săptămână înaintea ciocnirii cu Liverpool din Ligă, capitală pentru calificarea în "optimi", PSG a intrat în fibrilație. Pentru că două treimi din atacul stelar al lui Tuchel sunt în pericol să nu joace miercuri. Neymar și Mbappé s-au accidentat la echipele lor naționale în amicalele cu Camerun (1-0), respectiv Uruguay (1-0).

"Nu e ceva grav"

Brazilianul a părăsit repede terenul, fiind schimbat cu Richarlison în minutul 8. Căpitanul Selecao a resimțit dureri adductori sau la coapsă, după un șut cu dreptul, părând afectat pe banca de rezerve.

Totuși, Rodrigo Lasmar, medicul Braziliei, a dat asigurări că jucătorul a ieșit mai mult de teamă. Iar Neymar și-a liniștit fanii: "Mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis mesaje de însănătoșire grabnică, dar nu cred că e ceva grav".

A revenit pe bancă

Situația lui Kylian e mai alarmantă. Campionul mondal a ieșit în minutul 34, după ce-a căzut rău pe umărul drept, pe care medicii au trebuit să i-l pună la loc.

Dar Mbappé a revenit de la vestiare și a părut zâmbitor pe bancă în repriza secundă. PSG l-a trimis la Stade de France pe Eric Rolland, doctorul clubului și un reputat chirurg ortoped, pentru a-l prelua. Rezultatele examenelor făcute la spitalul Neuilly vor da verdictul final.

13 goluri7 assisturi în 16 meciuri are Neymar la PSG în acest sezon, din care 3 reușite și o pasă decisivă în Ligă

13 goluriși 7 assisturi în 13 meciuri a dat Mbappé pentru PSG. Două reușite și două pase decisive în Ligă

Citește și: Vestea care uimește lumea fotbalului! Un site s-a dat de gol și a anunțat deja cine câștigă Balonul de Aur

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează