INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Situație dramatică la Bayern Munchen! Ancelotti ia o decizie drastică: apelează la un jucător de 36 de ani

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 08 iunie 2017 11:50

Manuel Neuer, titularul campioanei Bayern Munchen, nu va fi refăcut până la startul noului sezon. Iar ceilalți doi portarim, Ulreich și Früchtl, sunt de asemenea accidentați.

Bayern are mari probleme cu portarii! Din trei aflați sub contract, niciunul nu va fi disponibil la startul noii stagiuni, pe 18 august.

Operat după o fractură de metatarsian suferită în returul cu Real Madrid, din "sferturile" Ligii, Manuel Neuer nu-și va putea relua pregătirile o dată cu echipa, la 1 iulie, așa cum plănuia.

Complicații

"Au intervenit complicații. Irigarea cu sânge a zonei afectate e deficitară, ceea ce va întârzia considerabil vindecarea", au anunțat bavarezii. Rezerva Ulreich și Früchtl, 17 ani, al treilea goalkeeper, au și ei probleme de sănătate. Primul la cot, celălalt la ligamentele uni genunchi.

Îl reactivează pe Starke?

Practic, munchenezilor nu le-a rămas decât să-l reactiveze pe Tom Starke. Portarul de 36 de ani se "pensionase" și el la finele stagiunii 2016-2017, exact ca Philipp Lahm, 33 de ani, și Xabi Alonso, 35. Clubul i-a oferit un post la centrul de copii și juniori, a cărui preluare va fi nevoit s-o amâne dacă această criză persistă: "Sunt pregătit pentru orice". 

18 apriliee data ultimei apariții a lui Neuer în tricoul lui Bayern. La 2-4 cu Real în Ligă

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
21lva
21lva  •  08 Iunie 2017, 13:09

dramatic de jos ati ajuns cu site-ul asta. bine ca a angajat tolontan firme sa modereze comentariile, ca in rest totul era ok pe site-ul asta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează