INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Situație incredibilă în Spania! O arbitră, jignită și amenințată de doi părinți: „Du-te dracului, ești o proastă! Te luăm la bătaie”

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 13:00

Andrea Zarzuela, o arbitră asistentă din Spania, a povestit un incident neplăcut care a avut-o în prim-plan.

Zarzuela a dezvăluit că la un meci de juniori din Andaluzia a avut parte de insulte grave din partea părinților unui unui jucător.

„Nu vor termina cu visul meu. Tatăl a început primul și a reclamat 4 ofsaid-uri. Mi-a zis că nu știu nimic, pentru că sunt femeie. Până în minutul 30 am auzit același lucru. Mi s-a spus să mă duc dracului. I-am spus responsabilului să-l dea afară și totul a devenit și mai rău când i s-a spus că, dacă mai vrea să rămână, nu trebuie să mai spună astfel de lucruri. În acel moment, a început să îmi spună că sunt proastă și că nu sunt la nivelul jucătorilor.

În repriza a doua și soția acelui domn mi-a spus lucruri urâte. În minutul 41 al reprizei a doua, nu am mai rezistat și am cerut să se oprească meciul. Mi-au spus că mă vor lua la bătaie când voi ieși din vestiar.

După meci, la vestiar, am așteptat 25 de minute pentru a ieși și pentru a vedea dacă a mai rămas cineva. I-am cerut unui delegat de la club să mă însoțească la mașină”, a scris Andrea Zarzuela pe Facebook, potrivit El Diario.

„Ce rușine ca fiul tău să îți dea lecții de pe teren. Nu, «mamă»? Ce rușine ca fiul tău să îți spună «Mamă, taci! Nu mai insulta arbitrul!». Ce rușine să auzim «Tu ești o femeie. Ce naiba faci aici? Du-te dracului!». Și toate astea la un meci de juniori. Doamnă, domnule, și eu am părinți. Nu cred că v-ar plăcea ca fiul vostru să fie insultat”

Andrea Zarzuela pe Facebook

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează