INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Echipa lui Andres Dumitrescu a refuzat un amical cu Slovan. Are legătură cu războiul din Ucraina

Andres Dumitrescu, stânga, în tricoul Slaviei, într-un meci cu AS Roma din Europa League
Andres Dumitrescu, stânga, în tricoul Slaviei, într-un meci cu AS Roma din Europa League

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2024 19:03 / Actualizat miercuri, 24 ianuarie 2024 19:49

Șefii Slaviei Praga, echipă la care evoluează și românul Andres Dumitrescu, au spus pas testului cu Slovan Bratislava după ce au aflat că slovacii disputaseră un amical cu Dinamo Moscova.

Cehii de la Slavia Praga aveau programat pe 4 februarie un amical cu Slovan Bratislava. Însă acesta nu va mai avea loc. Motivul? Șefii clubului au aflat că slovacii au jucat, în secret, împotriva lui Dinamo Moscova.

Horațiu Moldovan, prezentat în stil mare la Atletico, alături de legende și zeci de jurnaliști » Cum i s-a adresat lui Oblak: „Dânsul e idolul meu!” + ce i-a transmis Simeone
Atletico MADRID
Horațiu Moldovan, prezentat în stil mare la Atletico, alături de legende și zeci de jurnaliști » Cum i s-a adresat lui Oblak: „Dânsul e idolul meu!” + ce i-a transmis Simeone

Patronul Slaviei donează Ucrainei profiturile şi drepturile TV ale următorului amical

Ceea ce, în contextul războiului din Ucraina, a fost considerat de neconceput. De altfel, Slovan nici n-a anunțat pe site-ul său testul cu rușii, disputat în Qatar și încheiat cu victoria acestora, scor 2-1.

"Nu intenţionăm să jucăm amicalul cu Slovan Bratislava", a postat Slavia pe platforma X, fostul Twitter. "Se va juca un meci împotriva unei alte echipe, iar profiturile şi drepturile TV vor fi donate pentru a ajuta Ucraina", a punctat patronul Slaviei, Jaroslav Tvrdik.

Andres Dumitrescu a fost cumpărat de Slavia Praga de la Sepsi, cu un milion de euro

În lotul cehilor figurează și fundașul stânga Andres Dumitrescu, cumpărat vara trecută, de la Sepsi, cu un milion de euro. Sub contract până-n 2027, Dumitrescu a jucat însă puțin în prima jumătate a sezonului 2023 - 2024.

În campionat a fost folosit doar în două partide, 97 de minute per total, iar în Cupă o dată. El mai are 5 apariții în grupele Europa League (332 de minute disputate).

Ce spune antrenorul Jindrich Trpisovsky despre Andres Dumitrescu

Jindrich Trpisovsky, antrenorul Slaviei, nu este prea mulțumit de Andres și a explicat și de ce: „Dumitrescu trebuie să-și îmbunătățească jocul pe faza defensivă". Iar presa de la Praga a scris nu demult că șefii clubului ar plănui să-l dea cu împrumut.

Andres Dumitrescu, 22 de ani, este cotat pe transfermarkt.de la 850.000 de euro în acest moment. Cea mai mare valoare de piață din carieră, până acum.

Mai puteți citi:

Florin Niță, posibilul titular al naționalei la Euro, a gafat în al doilea meci la rând! » Erorile lui au influențat decisiv două rezultate

Dennis Man semnează! Sunt la picioarele lui: „Cea mai frumoasă surpriză a sezonului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează