INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL SEXUAL

Șoc în Franța! Benzema a fost arestat în această dimineață » Riscă 5 ani de închisoare

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 noiembrie 2015 11:35

Karim Benzema, 27 de ani, a fost arestat în această dimineață de poliția franceză, anunță L'Equipe.

Atacantul lui Real Madrid l-ar fi șantajat pe colegul său de națională, Mathieu Valbuena, în scandalul sexual în care a fost implicat și fostul fotbalist Djibril Cisse.

Din primele informații, Benzema riscă o pedeapsă de 5 ani de închisoare. Djibril Cisse a fost și el arestat la jumătatea lunii trecute, însă a fost eliberat după doar o zi.

Poliția îl suspectează pe Benzema de complicitate în acest caz de șantaj. El și Cisse l-ar fi amenințat pe Valbuena că vor face publice imagini indecente cu el și iubita sa. Cei doi ar fi avut imaginile de pe telefonul mobil al acestuia. În schimbul pozelor, Benzema și Cisse ar fi cerut bani. Interesant este că după arestarea lui Cisse, Valbuena i-a luat apărarea și a susținut că este nevinovat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
travka
travka  •  04 Noiembrie 2015, 12:47

sa castigi 10 mil de euro pe an doar din salariu si sa santajezi un coleg pentru bani, asta inseamna sa fii fotbalist bani multi si creier zero

adnl
adnl  •  04 Noiembrie 2015, 12:07

benzema si cisse.. doi oameni fini si educati.. daca intr-adevar este adevarat.. arata inca odata pericolul pe care il reprezinta populatia reziduala

benaflek
benaflek  •  04 Noiembrie 2015, 12:01

nu mi vine sa cred.cand tu ai atatea milioane n cont sa te pretezi sa faci asa ceva.nu mi explic ce au in cap acesti oameni.daca justitia il gaseste vinovat sa stea in puscarie ca ultimul borfas.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează