INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Decizie-șoc în MLS: s-a retras din campionat din cauza cazurilor de Covid-19

FOTO: Facebook @fcdallas
FOTO: Facebook @fcdallas

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2020 17:07 / Actualizat marti, 07 iulie 2020 17:44

Şi nord-americanii au probleme cu reluarea fotbalului postpandemie. La ultimul set de 557 de teste făcute la „Walt Disney World” din Orlando, unde sunt cantonate echipele din MLS în vederea începerii campionatului, au rezultat 13 pozitivi la COVID-19! 

Zece jucători sunt de la FC Dallas, care trebuia să debuteze vineri, cu Vancouver Whitecaps, şi s-a văzut obligată să se retragă din competiţie! Alţi doi infectaţi aparţin lui Nashville şi unul lui Columbus Crew. Joi urmează să se dispute primul meci din turneul remodelat în cinci grupe de câte patru formații şi una de şase: Alex Mitriţă și New York City (grupa A, de 6) o întâlnesc pe Philadelphia Union. 

VIDEO. Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Roxana Mărăcineanu, pusă la zid pentru că sportul și-a pierdut ministerul în guvernul francez: „E lamentabil. Semnul slăbiciunii ministrului?”

VIDEO Un star de la Barcelona n-a mai suportat aroganțele colegilor » Ce a făcut la 31 de ani ca să scape de ironii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează