INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Șoc în vestiarul Barcelonei: Leo Messi, discuție aprinsă cu antrenorul! Jucătorii sunt categorici: „Nu e potrivit să ne conducă”

Leo Messi// FOTO: Guliver/GettyImages +39   FOTO
Leo Messi// FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 martie 2020 09:34

Barcelona a pierdut derby-ul cu Real Madrid, 0-2, și primul loc în La Liga, iar situația în vestiar este una extrem de tensionată. 

Presa din Spania a dezvăluit că Eder Sarabia, antrenorul secund, a avut o serie de reacții grosolane în timpul meciului cu Real, înjurând după ratările și gafele echipei. (Detalii AICI) 

Spaniolii scriu că jucătorii Barcelonei sunt extrem de deranjați de modul în care Sarabia s-a comportat în timpul meciului cu Real Madrid. „Nu este omul potrivit pentru a ne conduce de pe bancă”, ar fi spus fotbaliștii Barcelonei, printre care și Messi. În plus, starul argentinian ar fi avut și o discuție aprinsă cu Sarabia și i-ar fi spus tot ce gândește despre acesta.

 „Goool... bag-o în poartă, Antoine (n.r. Griezmann), mă c*c în c***a de mama! Nu face nimic din ce ar trebui să facă! Mă c*c în Dumnezeu!” 
Eder Sarabia 

VIDEO » Reacțiile lui Sarabia la meciul cu Real Madrid 

Citește și:

Barcelona îl vrea cu orice preț pe Lautaro Martinez! Oferă 70 de milioane de euro și doi jucători

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  04 Martie 2020, 10:58

Poate pleaca Mircea Diaconu de pe banca Barcelonei, ca seamana la fix cu Quique Sutien

enigmaticul
enigmaticul  •  04 Martie 2020, 10:19

Ceva mai nou nu aveți? În urmă cu o zi ați mai scris despre acest articol, ați uitat ???

Vezi toate comentariile (2)
Comentează