INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Şoc la Barcelona: Tito pleacă! » Cum motivează catalanii despărţirea şi cînd va sosi noul antrenor

FOTO: El Mundo Deportivo
FOTO: El Mundo Deportivo

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 19 iulie 2013 22:14

UDPATE: FC Barcelona a organizat o conferinţă de presă în această seară, susţinută de preşedintele clubului, Sandro Rosell şi Andoni Zubizarreta, directorul sportiv al catalanilor. Şi jucătorii Barcelonei s-au aflat în sală de conferinţă.

Sandro Rosell a confirmat faptul că Tito Vilanova va începe un tratament care nu este compatibil cu postul de antrenor al Barcelonei. De asemenea, Rosell a precizat că noul tehnician al catalanilor va fi anunţat la începutul săptămânii viitoare.

”Mi-ar fi plăcut să nu fiu nevoit să dau vestea aceasta niciodată. Este o lovitură foarte dură pentru Barcelona. Dar ne gîndim întîi la oameni şi apoi la club”, a declarat preşedintele Barcelonei despre despărţirea de Tito.

 

 

Presa din Catalunya speculează că vestea pe care o vor anunţa cei doi este legată de plecarea lui Tito Vilanova. Boala gravă de care a suferit tehnicianul catalanilor este principalul motiv pentru care s-ar lua această decizie. Tito Vilanova ar dori să renunţe complet la echipă pentru a se concentra în totalitate pe lupta împotriva bolii.

Antrenorul în vîrstă de 44 de ani a devenit principal la Barcelona în 2012, cîştigînd titlul în primul său sezon pe bancă. Vilanova a lipsit de lîngă echipă o mare parte a sezonului, plecînd la New York să se trateze de cancer.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
letour
letour  •  20 Iulie 2013, 17:38

Se pare că e Luis Enrique :))

mogul
mogul  •  20 Iulie 2013, 15:26

Jupp Heynckes este singurul care are forta si priceperea necesara sa faca din Barcelona echipa care domina Europa

sasquatchro
sasquatchro  •  19 Iulie 2013, 23:50
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

@Plodache mic: Nick-ul tau spune o mica telenovela despre cat poate neuronul tau frustrat, sa iti iei BAC-ul intai, si dup-aia sa vorbesti cu diverse personaje pe "Net", OK, micule?!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează