INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

ȘOC! Revoltă la AS Roma » Jucătorii au refuzat să mai iasă la antrenament

Paulo Fonseca și Lorenzo Pellegrini FOTO IMAGO
Paulo Fonseca și Lorenzo Pellegrini FOTO IMAGO

Articol de - Publicat vineri, 22 ianuarie 2021 14:23 / Actualizat vineri, 22 ianuarie 2021 14:23

„Giallorossii” au protestat după ce team manager-ul echipei a fost concediat pentru gafa făcută de antrenorul Paulo Fonseca (47 de ani) în Cupa Italiei, 6 schimbări în loc de 5 admise. Și tehnicianul celor de la AS Roma ar putea fi demis și înlocuit cu Massimiliano Allegri (53 de ani).

Roma e ca un vulcan gata să erupă. După ce antrenorul Paulo Fonseca a făcut șase schimbări la 2-4 cu Spezia, în "optimile" Cupei Italiei, într-o competiție în care sunt permise maximum cinci înlocuiri, clubul a decis să-l dea afară pe team managerul Gianluca Gombar. Se așteaptă încă o înfrângere la masa verde, 0-3, a doua în acest sezon pentru giallorossi, după 0-3 cu Verona în prima etapă de Serie A, când același Fonseca l-a titularizat pe Amadou Diawara, trecut pe lista jucătorilor U22, nu pe cea principală, deși împlinise 23 de ani.

Jucătorii celor de la AS Roma s-au revoltat

Jucătorii romani n-au acceptat această hotărâre, Gombar fiind foarte apropiat de ei. În același timp, erau furioși și din cauza unui conflict între un fotbalist și un membru al staffului tehnic. "Un lucru grav", a povestit o sursă din vestiar pentru Corriere dello Sport. Același cotidian a dezvăluit că echipa a refuzat joi să mai iasă pe teren pentru ședința de pregătire. "Nu ne mai antrenăm!", l-au anunțat jucătorii pe Fonseca. 

A urmat o ședință încinsă, de trei ore, cu tehnicianul la cantonamentul de la Trigoria. În cele din urmă, s-a ajuns la o înțelegere, au scris jurnaliștii italieni. Dar poziția lui Fonseca rămâne foarte fragilă. Poate fi destituit oricând. Massimiliano Allegri ar fi gata să-i ia locul. 

VIDEO. Cele mai frumoase goluri înscrise de Juventus pe Stadio Olimpico împotriva celor de la AS Roma

Citește și alte știri din Serie A:

Valentin Mihăilă, primul gol de la transferul în Italia! A ratat și o șansă rarisimă

Un fost Balon de Aur vede un viitor strălucit pentru Radu Drăgușin: „Poate deveni un mare fundaș”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează