INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACUZARE

UPDATE Ryan Giggs, arestat pentru violență conjugală! Poliția a fost chemată de urgență la casa galezului

Ryan Giggs, 46 de ani, 24 la Manchester United, a fost reținut duminică noapte pentru violență conjugală
Ryan Giggs, 46 de ani, 24 la Manchester United, a fost reținut duminică noapte pentru violență conjugală

Articol de - Publicat marti, 03 noiembrie 2020 08:06 / Actualizat marti, 03 noiembrie 2020 19:42

Ryan Giggs, 46 de ani, 24 la Manchester United, a fost reținut duminică noapte pentru violență conjugală, fiind eliberat luni pe cauțiune. Riscă să-și piardă postul de selecționer al Țării Galilor.

UPDATE 19:40: După ce a fost arestat pentru violență conjugală, Ryan Giggs nu va mai sta pe banca Țării Galilor la cele trei meciuri din noiembrie: amicalul cu SUA si partidele cu Irlanda si Finlanda, din Liga Națiunilor!

Ryan Giggs, unul dintre marii jucătorii ai lui Manchester United, 24 de ani numai pe „Old Trafford", aripa de vis cu aproape 1.000 de meciuri și peste 30 de trofee în tricoul roșu, a ajuns după gratii!

Ryan Giggs, arestat pentru violență conjugală

Duminică noapte, poliția a fost chemată de urgență la vila lui din Worsley, 12 kilometri de Manchester, susține The Sun. Și galezul în vârstă de 46 de ani a fost arestat, suspectat de violență conjugală, victima fiind iubita sa, Kate Greville. „O femeie în vârstă de 34 de ani avea răni minore, fără să necesite spitalizare", s-a anunțat.

A doua zi, Giggs a fost eliberat pe cauțiune, dar riscă să-și piardă funcția de selecționer al Țării Galilor, chiar dacă a calificat naționala lui Bale și Ramsey la Euro. Federația a anulat prezentarea de astăzi a lotului și nu se știe dacă el va fi pe bancă la meciurile din această lună, amicalul cu SUA și confruntările cu Irlanda și Finlanda, din Liga Națiunilor.

UPDATE Ryan Giggs, arestat pentru violență conjugală! Poliția a fost chemată de urgență la casa galezului

Kate. Sursă foto: Instagram

Ryan Giggs și-a înșelat soția cu nevasta fratelui

În afara gazonului, Giggs are un trecut conjugal agitat. S-a despărțit în 2017 de soția lui, Stacey, după un deceniu (au doi copii împreună), dar avea o relație cu Kate Greville din 2013. Pe Stacey a înșelat-o timp de opt ani cu Natasha, nevasta fratelui său!

963 de meciuria jucat Ryan Giggs la Man. United, pentru care a marcat 168 de goluri

34 de trofeea cucerit galezul în 24 de ani pe „Old Trafford”, inclusiv 13 titluri de campion

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Diego Maradona, internat în Argentina: „Nu părea să se simtă bine, e depresiv”

Pierde România Euro?! Ce plănuiește UEFA, în contextul crizei COVID-19

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
parpalache
parpalache  •  03 Noiembrie 2020, 09:28

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează