INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INCIDENT

Șocant! Atac la Jordi Cruyff cu un topor! Cum s-a terminat totul: "Putea fi un dezastru"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iulie 2017 14:03

Jordi Cruyff, antrenorul lui Maccabi Tel Aviv și fiul legendarului Johan Cruyff, a trecut printr-o situația înspăimântătoare în urmă cu o săptămână.

Antrenorul de 43 de ani a fost protagonistul unui scandal pe o stradă din Tel Aviv, dorind să parcheze mașina pe un loc liber. Un alt bărbat dorea același lucru, iar cei doi au început să se certe. Lucrurile au degenerat rapid, iar bărbatul s-a dus la mașina lui pentru a lua un topor. Acesta se îndrepta spre Cruyff, care a calmat situația și a plecat, evitând o scena dramatică.

"Este prima dată când m-am certat cu cineva din cauza asta. Din fericire nu s-a întâmplat nimic și totul s-a terminat fără probleme. Putea fi un dezastru", a spus Cruyff, potrivit Mundo Deportivo.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1100999166583261
Alex Marin  •  24 Iulie 2017, 15:38

Alo GSP de ce stergeri comentariile si spuneti ca incita la ciolenta?.........eu doar am povestit ce face acest mare jucator ratat care daca nu era fiul marelui Cruif nu il cunostea nimeni.......daca va povesteam voua in particular dadeati ca exclusivitate.......asa ati sters mesajul......acum dati mesajul si sa decida lumea daca a incitat la violenta sau nu.........sa va fie rusine!!!!!.........pace!!!!......

1100999166583261
Alex Marin  •  24 Iulie 2017, 14:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  24 Iulie 2017, 14:30

Garantat a fost un est european.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează