INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Șocant! Gelson Martins a bruscat arbitrul și riscă 6 luni de suspendare

Articol de - Publicat luni, 03 februarie 2020 16:40

Portughezul Gelson Martins (24 de ani) l-a împins de două ori pe „centralul” Mikaël Lesage și a fost eliminat la Nîmes - Monaco 3-1.

Scene incredibile petrecute week-end-ul trecut în prima ligă franceză, la Nîmes - Monaco (3-1). În minutul 32, enervat de eliminarea colegului său Tiémoué Bakayoko, portughezul Gelson Martins l-a bruscat de două ori pe arbitrul Mikaël Lesage, fiind și el trimis la vestiare.  

Pentru ce a făcut, aripa lui Monaco riscă minimum opt meciuri de suspendare. Pedeapsa maximă? O jumătate de an în tribună!  

Gelson Martins, jumătate de an pe bară

„Imaginile halucinante par decupate din alte timpuri. Gestul acestui jucător este rușinos, intolerabil, insuportabil, inadmisibil, imposibil de apărat și care nu-și are locul nicăieri, nu doar pe terenul de fotbal", a protestat Sindicatul Arbitrilor Fotbalului de Elită francez (SAFE).  

„Îmi pare rău, a fost o atitudine negândită. Îi cer scuze arbitrului Lesage. În același timp, le cer scuze și colegilor mei și fanilor noștri”, s-a scuzat Martins.  

30 de milioane de euroa plătit AS Monaco vara trecută pentru a-l cumpăra pe Gelson Martins de la Atlético Madrid

Vezi și:

Van der Vaart îi ia apărarea lui Joao Felix: „Joacă la clubul nepotrivit, sub comanda antrenorului nepotrivit”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
341520613173829
Otilia Barbu  •  03 Februarie 2020, 21:40
Postat de bazinga pe 03 Februarie 2020, 18:01

Ce pretentii sa ai de la astfel de oameni....needucati,prost crescuti,inculti,neciopliti.......intr-un cuvant-FOTBALISTI!

E valabil si - sau mai ales - pentru postaci obositi ca tine!

bazinga
bazinga  •  03 Februarie 2020, 18:01

Ce pretentii sa ai de la astfel de oameni....needucati,prost crescuti,inculti,neciopliti.......intr-un cuvant-FOTBALISTI!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează