INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

ȘOCANT! Polonezii care urmau să arbitreze AEK Atena - Aris s-au îmbătat și s-au bătut în avion cu alți pasageri! „Centralul” are altă variantă: „M-a scuipat!”

Pawel Raczkowski
Pawel Raczkowski

Articol de - Publicat duminica, 09 aprilie 2023 19:54 / Actualizat duminica, 09 aprilie 2023 20:15

Patru arbitri care călătoreau de la Varșovia la Atena pentru a conduce meciul AEK - Aris Salonic (terminat 3-1) au provocat un scandal imens în avion. La sosire, nu li s-a mai dat voie să arbitreze și au fost trimiși înapoi acasă.

Episod incredibil în fotbalul european. O brigadă de arbitri polonezi ar fi trebuit să conducă meciul AEK - Aris, jucat în această seară la Atena. Dar ei au fost înlocuiți în ultima clipă. Motivul e uluitor!

Liverpool - Arsenal 2-2 » Egal pentru City și Guardiola! Spectacol TOTAL pe Anfield, în derby-ul etapei
PREMIER LEAGUE
Liverpool - Arsenal 2-2 » Egal pentru City și Guardiola! Spectacol TOTAL pe Anfield, în derby-ul etapei

Vorbeau urât de fotbalul elen. Unii greci au înțeles ce spuneau

În avionul ce îi aducea de la Varșovia, sâmbătă seară, „centralul" Pawel Raczkowski, tușierii Radoslav Siecka și Adam Kupsik și asistentul video Kristof Jakubik s-ar fi îmbătat și ar fi vorbit urât despre fotbalul elen. Numai că, în aceeași cursă se aflau și mulți greci care muncesc în Polonia și care se întorceau acasă. Iar unii dintre ei au înțeles.

Polonezii s-ar fi certat și, susține site-ul Gazzetta.gr, chiar s-au bătut cu alți pasageri. Totul a fost aflat de Steve Bennett, directorul Comisiei de Arbitri a federației ateniene, care i-a înlocuit imediat pe toți. A condus meciul o brigadă locală, avându-l la centru pe Aristotelis Diamantopoulos.

„Un fan beat al lui Panathinaikos m-a scuipat și m-a lovit”

Raczkowski a prezentat însă o altă variantă presei din țara sa. Cu totul diferită de cea greacă. „Am fost atacat de un fan al lui Panathinaikos după ce am aterizat la Atena. Suporterul m-a scuipat și m-a lovit. Acest individ era beat, agresiv, și m-a amenințat că mă distruge în presă", le-a declarat „centralul" jurnaliștilor polonezi.

„Am vrut să mergem la poliție, dar cel care ne însoțea ne-a sfătuit să nu ne ducem, pentru că vom sta toată noaptea la secție și vom fi obosiți la meci". Au ajuns la hotel, însă nu și la stadion. Au fost înlocuiți!

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

Ofertă uriașă din Arabia Saudită pentru Karim Benzema

Moment impresionant pe Anfield » Tot stadionul a „împietrit” înainte de Liverpool - Arsenal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Aliluia
Aliluia  •  10 Aprilie 2023, 07:32

. Buna asta:)))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează