INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACUZE VIOL

Șocul zilei: încă 3 femei îl acuză pe Cristiano Ronaldo de viol! Ar fi agresat o fată de 17 ani

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 08 octombrie 2018 08:53

Avocatul Leslie Stovall, care reprezintă prima victimă a portughezului Cristiano Ronldo, anchetat în Las Vegas, a fost contactat în alte cazuri. Una ar fi pățit precum Kathryn Mayorga, alta s-a înțeles cu Cristiano, iar ultima acuză că a fost ”rănită”.

Acuzațiile de viol împotriva lui Ronaldo încep să se înmulțească. Tabloidele britanice dezvăluie că alte femei sunt gata să depună mărturie împotriva portughezului, în dosarul deschis de poliția din Las Vegas. Avocatul Lesilie Stovall, care o reprezintă pe Kathrynh Mayorga, prima victimă a lui Cristiano, susține că a fost sunat de o femeie care pretinde că a fost violată după un party, la fel ca în situația fostului model american în 2009.

A mai plătit și tăcerea alteia!

The Sun a mai aflat că o a doua femeie i s-a plâns avocatului londonez că "a fost rănită de Ronaldo", iar o a treia a acceptat o "înțelegere secretă", tot în 2009, cu cvintuplul câștigător al Balonului de Aur. "Verific toate aceste informații", a confirmat pentru Daily Mail Stovall, care nu a făcut publice numele noilor posesoare de probe. Dar le-a pus în contact cu poliția din Las Vegas, pregătită să le audieze și să strângă dovezi la dosar. 

Acuzat și de pedofilie?

Duminică, The Sun a relatat cazul unei prostituate "bunga-bunga", din colecția lui Silvio Berlusconi, care s-a culcat cu CR7 pentru suma de 4.000 de euro și ar fi fost agresată sexual. Karima El Mahroug n-avea însă în 2010 decât 17 ani, iar legislația din Italia, unde a avut loc evenimentul, consideră ca delict sexul plătit cu o minoră. Și-n acest caz, atacantul lui Juve a negat, declarând că "n-a cunoscut-o și n-a întâlnit-o niciodată". 

375.000 $e suma primită de Kathryn Mayorga în 2009 pentru a nu-l denunța pe Ronaldo. Femeia de 34 de ani, care-l cunoscuse într-un club, a redeschis însă cazul de viol în Las Vegas

Citește și: Au dispărut probe de la dosar. Ronaldo, între acuzațiile de viol și gestul făcut față de un copil pe teren

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (18)
caminero
caminero  •  09 Octombrie 2018, 09:41

*** #*** în cel mai rău sens al cuvîntului.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rocky2
rocky2  •  09 Octombrie 2018, 08:17

Nu iese fum fara foc!

528501100907681
Gerula Longo  •  08 Octombrie 2018, 20:09

Dupa ce iei bani, dupa aproape 9 ani iti aduci aminte ca mai ai ceva de adaugat , apoi apar alte victime care au tacut ani de zile . Nu zic ca o fi baiat de casa Ronaldo dar de ce nu au mers la politie atunci ? Iar stimabila daca era femeie de casa ce cauta la asa petreceri, credea ca merge la sezatoare ? Parca povestea e pornita si are si scenariu. Nu cred ca e ceva intamplator.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează