INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA / CELTA - REAL MADRID 2-4

Solari acuză jocul dur al Celtei: ”Ne-au lovit, dar i-am bătut cu personalitate” » Real Madrid a pierdut încă 3 titulari!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 12 noiembrie 2018 11:26

Solari acuză jocul foarte dur al Celtei, din cauza căruia i-a pierdut pe Casemiro, Reguilón și Nacho, și-l laudă pe Benzema: ”A produs două goluri spectaculoase, a creat spații și a ajutat defensiva”.

6 antrenoriau început la Real cu 4 victorii la rând. Solari are însă cel mai bun golaveraj, 15-2

Trei puncte cu destul chin și încă trei jucători accidentați. Acesta e buletinul de război, după vizita făcută de Real la Vigo (4-2). Solari avea deja 5 piese importante indisponibile, însă duminică seară i s-au adăugat pe listă Casemiro, Reguilón și Nacho, căzuți pe "frontul Balaidos". Cu o defensivă superimprovizată, madrilenii au rezistat bine presiunii și agresiunilor Celtei, biruind prin mobilizare, experiență plus sclipirile lui Benzema. Penaltyul bătut cu aroganță de Ramos și eurogolul lui Ceballos i-au desprins în finalul cu un jucător în plus.

5 goluriare Benzema în acest campionat în 12 meciuri, câte reușise francezul în total în cel anterior

"Nu situația mea contează"

"Au jucat foarte dur, la limita regulamentului, și am suferit, dar am învins cu personalitate. Bale a tras de el o repriză după ce-a fost lovit și a făcut un sacrificiu enorm. Toți au dovedit caracter, dar mai ales Karim. Primul său gol a fost spectaculos, pe al doilea l-a generat el, a creat spații, a condus atacul și a ajutat apărarea. A făcut un joc complet", a declarat antrenorul blanco. Care a evitat să discute despre permanența sa la Real: "Important e să facem ceea ce trebuie pentru echipă, restul nu contează. Eu n-am niciun buton care să facă minuni, e doar meritul jucătorilor, mai ales în această situație critică".

6 echipesunt grupate în numai 4 puncte în fruntea clasamentului din LaLiga după 12 etape

Distanța față de liderul Barcelona s-a redus la 4 puncte, iar argentinianul venit în locul lui Lopetegui a absolvit la Vigo și examenul de maturitate. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează