INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA LIBERTADORES

Soluția de ultim moment pentru returul finalei Copei Libertadores » Meciul s-ar putea juca pe un stadion din Europa

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 20:25

Orașul Genova s-a oferit să găzduiască returul finalei din Copa Libertadores dintre River Plate și Boca Juniors. Meciul a fost amânat sâmbătă după ce autobuzul celor de la Boca a fost lovit de fanii lui River.

Președintele celor de la Genoa, echipă la care joacă și Ionuț Radu, le-a trimis o scrisoare șefilor celor două echipe din Argentina prin care îi invită să joace la Genova. Se pare că cele două cluburi au fost fondate de imigranți din Genova la începutul secolului trecut.

"Dragi președinți, orașul nostru se simte într-un mod istoric, cultural și sportiv alături de Buenos Aires. Totodată, orașul nostru are legături profunde și indiscutabile cu cele două cluburi de prestigiu, care au fost înființate de către cetățenii noștri care au emigrat din Italia în Argentina la începutul secolului al XX-lea.

Evenimentele dureroase recente au trezit în noi un sentiment profund de comunitate și de redescoperire a rădăcinilor noastre. Prin urmare, în calitate de director executiv al orașului Genova sunt onorat să vă informez că orașul nostru este disponibil pentru a găzdui returul finalei Copei Libertadores", se arată în scrisoarea primită de cele două echipe argentiniene.

11.094 km.separă Buenos Aires de Genoa

14 km.separă stadioanele celor de la Boca și River în Buenos Aires

Citește și: River Plate - Boca Juniors // Jucătorii de la Boca Juniors, răniți și furioși: "Finala asta nu mai contează. Dați-i cupa lui River!" + "Ne-au atacat cu spray cu piper"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează