INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Soluția lui Bayern: Hoeness vrea să se joace cu salariu redus până-n 2021!

Uli Hoeness, foto: Guliver/gettyimages
Uli Hoeness, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 28 aprilie 2020 10:57

Președintele de onoare al lui Bayern, Uli Hoeness, crede că jucătorii ar trebui să accepte tăierile salariale până la revenirea fanilor în tribune, în 2021: „N-avem încasări”.

Jucătorii lui Bayern au acceptat fără probleme reducerea cu 20 la sută a salariilor în condițiile unui campionat suspendat de la începutul pandemiei de COVID-19. Însă e de așteptat ca începând cu 9 sau 15 mai, dacă se reia Bundesliga, ei să-și primească retribuțiile întregi. 

„Greșit!" - susține președintele de onoare al lui Bayern, Uli Hoeness

Uli Hoeness pretinde că reducerile ar trebui menținute „până ce se va putea juca în condiții normale, cu spectatori în tribune". Adică, până-n 2021, potrivit virusologilor germani. 

Fostul campion al lumii din 1974 are și un argument solid: "Fără public, n-avem încasări. Sunt niște pierderi pe care le diminuăm cât de cât prin tăierea salariilor fotbaliștilor. E și un gest de solidaritate, pentru că altfel n-am avea cu ce să-i pătim pe ceilalți angajați".

8 ania fost Hoeness președintele lui Bayern, între 2009 și 2019. Timp de 2 ani (2014 - 2016), el a fost închis pentru evaziune

România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește și alte știri din Bundesliga:

Lehmann s-a îmbolnăvit de coronavirus! La începutul pandemiei era revoltat: „E mai bine să stăm acasă, pierzându-ne serviciile şi distrugând companii de succes?”

Mesaj clar pentru jucătorii din Germania! Fără sex dacă apar simptome de coronavirus

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează