INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GALA GSP 2019

SONDAJ GSP // EXCLUSIV Barcelona e favorita românilor, Real Madrid pe locul 2! Echipa-surpriză care completează podiumul

Articol de GSP - Publicat marti, 17 decembrie 2019 17:15

GALA GSP 2019 // Barcelona este cea mai iubită echipă străină din România, arată un sondaj reprezentativ la nivel național comandat de Gazeta Sporturilor și realizat de GfK, una dintre cele mai mari companii de cercetare de piață din lume. 

  • Despre metodologie: Studiul a fost realizat de GfK România în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor și este reprezentativ la nivel național, pentru populația de bărbați din mediul urban și rural. Acesta a fost realizat în perioada octombrie - noiembrie 2019 pe un eșantion de 1.000 de bărbați cu vârsta cuprinsă între 14 și 65 de ani, care sunt interesați de sport și se declară suporterii unei echipe de fotbal. Eșantionul a fost ponderat pentru a reflecta distribuția populației pe criterii de vârstă, regiune și mărime a localității (eșantion realizat de GfK România în baza datelor oferite de Institutul Național de Statistică). Eroarea maximă de eșantionare este de 3.1%.   

Cei doi granzi din Spania, care se vor înfrunta miercuri în primul El Clasico al sezonului, sunt distanțe de celelalte formații în preferințele românilor. Transferul lui Cristiano Ronaldo i-a adus lui Juventus un număr impresionant de fani, ajungând pe locul 3, peste Liverpool. 

Rezultatul sondajului

1. FC Barcelona: 31,5% 
2. Real Madrid: 18% 
3. Juventus: 6,4% 
4. Liverpool: 5,9% 
5. Bayern Munchen: 5,5% 
6. Manchester United: 3,1% 
7. Chelsea Londra: 3% 
8. AC Milan: 2,7% 
9. Atletico Madrid: 2.5% 
10. Manchester City: 2,3% 

VIDEO // Matchpreview Barcelona - Real Madrid

Vezi și: 

BARCELONA - REAL MADRID // Leo Messi, mesaj pentru Zinedine Zidane înainte de El Clasico: „Știa asta de când a revenit” + ce spune de Hazard și Cristiano Ronaldo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
alexandru_bm
alexandru_bm  •  18 Decembrie 2019, 16:53

Ronaldo a jucat un singur sezon la Barcelona si vreo 5 la Real

cneius
cneius  •  18 Decembrie 2019, 13:05

De ce "echipa surpriza" ?????? Ca sa intram sa dam click ??????

mario_rdfe
mario_rdfe  •  17 Decembrie 2019, 23:19
Postat de cpt.ahab pe 17 Decembrie 2019, 23:00

Aproape totul datorită lui Messi!

Te contrazic !nu doar datorita lui Messi. ci si a lui Popescu , care a fost capitan acolo, a lui Ronaldo, Romario, Rivaldo,Neymar, mai ales Ronaldinho ! Cei 5 brazilieni au avut milioane de fani, in toata lumea ! Chiar si Maradona a jucat o perioada acolo ! Madridul a avut un singur fotbalist in epoca moderna, care sa rivalizeze cu ei la numarul de fani, Cristiano ! Au mai avut vedete ca Beckham, Zidane, Raul, dar nu s au ridicat niciodata la nivelul celor numiti mai sus, de la Barca !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează