INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Sora lui Cristiano Ronaldo, fără milă la adresa colegilor lui de la Juventus: „Ești cel mai bun, dar nu poți face totul singur”

Elma Aveiro (47 de ani), sora lui Cristiano Ronaldo, a postat un mesaj controversat la câteva ore după finalul partidei dintre Juventus și Lyon. +29   FOTO
Elma Aveiro (47 de ani), sora lui Cristiano Ronaldo, a postat un mesaj controversat la câteva ore după finalul partidei dintre Juventus și Lyon.

Articol de - Publicat sambata, 08 august 2020 18:49 / Actualizat sambata, 08 august 2020 19:27

Cristiano Ronaldo (35 de ani) a marcat ambele goluri ale lui Juventus în victoria cu Lyon, scor 2-1, din returul „optimilor” Ligii Campionilor. Torinezii pierduseră în tur cu 0-1, așa că au fost eliminați din competiție. 

Elma Aveiro (47 de ani), sora lui Cristiano Ronaldo, a postat un mesaj controversat la câteva ore după finalul partidei dintre Juventus și Lyon. Aceasta i-a criticat indirect pe colegii portughezului.

Sora lui Ronaldo, nemulțumită de jucătorii lui Juventus

„Te-ai descurcat mai bine decât oricine. Sunt mândră să te văd jucând, să văd cât de mult te dedici. Din păcate, nu poți face totul de unul singur. Știi că așa e fotbalul, dar trebuie să fii împăcat. Ai făcut tot ce ai putut și ești în continuare cel mai bun din lume!”, a scris Elma pe Instagram. 

FOTO. Cele mai tari imagini din Juventus - Lyon 2-1

Juventus - Lyon
Manchester City - Real Madrid
Manchester City - Real Madrid
Manchester City - Real Madrid
Manchester City - Real Madrid
+25 FOTO

Citește și alte știri despre Cristiano Ronaldo: 

Liga e a lui! Performanța incredibilă reușită de Cristiano Ronaldo

FOTO Iubita lui Cristiano Ronaldo a încins din nou Instagramul » Fotografia din baie a Georginei a strâns 3 milioane de like-uri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  09 August 2020, 04:02

sunteti penibili ! imi place cel mai mult Messi dar chiar si el recunoaste Valoare lui Cr 7 ! in timp ce juca la Man United multi dintre voi erati prea mici poate sau va faceti ca ati uitat dar el a etalat cel mai bun fotbal la un nivel inalt si da intradevar in urmatorii 2 ani si-a facut aparatia Messi la Barcelona . Messi si Cr7 cei mai buni in momentul de fata

codez88
codez88  •  08 August 2020, 22:57

Doar Messi castiga de multe ori meciuri de unul singur. Creeaza faze, marcheaza, asista colegii. Ronaldo e dependent de echipa, sta la "pomana" sa inscrie. Asta e diferenta. Cunoscatorii stiu.

amicu
amicu  •  08 August 2020, 21:21

Tu crăcănato, daca nu îl lăsau colegii pe penaldo sa bata loviturile libere și nu îl căutau atâta cu pase, era un mediocru și în cifre, cum a fost și pe teren sezonul asta.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close