INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  METROSPORT

FOTO Dezvăluiri inedite făcute de soția lui Rio Ferdinand: „Vorbim mereu cu copiii noștri despre sex. Ne întreabă când o s-o facem din nou”

Kate și Rio formează un cuplu din 2017 // Sursă foto: Instagram @rioferdy5 +10   FOTO
Kate și Rio formează un cuplu din 2017 // Sursă foto: Instagram @rioferdy5

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iunie 2020 12:52

Kate (29 de ani), soția lui Rio Ferdinand (41), fostul fotbalist al lui Manchester United, a vorbit despre relația deschisă pe care o are cu cei trei copii vitregi ai săi.

Potrivit acesteia, Lorenz (13), Tate (11) și Tia (9) își chestionează des părinții în privința unui nou copil, care ar fi primul pentru cei doi. 

+6 FOTO

„Întreabă mereu: «Când o s-o faceți din nou?». Este atât de amuzant! Unul dintre ei ne-a spus la un moment dat: «Nu o să faceți sex în carantină, pentru că suntem și noi cu voi în casă». Reacția mea a fost: «Nu pot să cred că am această conversație!»”, a spus Kate, citată de Daily Mail.

Rio și Kate formează oficial un cuplu din 2017, la doi ani după ce fosta soție a legendei lui United a decedat. Rebecca Ellison, 34 de ani, a încetat din viață după o luptă cu cancerul. Rebecca și Ferdinand erau căsătoriți din 2009 și au trei copii împreună.

Citește mai multe știri de actualitate:

Cosmin Contra despre „cea mai proastă decizie din carieră” » „Maldini mi-a spus «Nu fi fraier!». Dar eu i-am ascultat pe Gattuso și Pirlo...”

„Motanul” supereficient » Bogdan Stancu e peste toate starurile din Turcia!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează