CAMPIONATE  ·  METROSPORT

FOTO Dezvăluiri inedite făcute de soția lui Rio Ferdinand: „Vorbim mereu cu copiii noștri despre sex. Ne întreabă când o s-o facem din nou”

Kate și Rio formează un cuplu din 2017 // Sursă foto: Instagram @rioferdy5 +11 FOTO
Kate și Rio formează un cuplu din 2017 // Sursă foto: Instagram @rioferdy5

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iunie 2020 12:52

Kate (29 de ani), soția lui Rio Ferdinand (41), fostul fotbalist al lui Manchester United, a vorbit despre relația deschisă pe care o are cu cei trei copii vitregi ai săi.

Potrivit acesteia, Lorenz (13), Tate (11) și Tia (9) își chestionează des părinții în privința unui nou copil, care ar fi primul pentru cei doi. 

+12 FOTO

„Întreabă mereu: «Când o s-o faceți din nou?». Este atât de amuzant! Unul dintre ei ne-a spus la un moment dat: «Nu o să faceți sex în carantină, pentru că suntem și noi cu voi în casă». Reacția mea a fost: «Nu pot să cred că am această conversație!»”, a spus Kate, citată de Daily Mail.

Rio și Kate formează oficial un cuplu din 2017, la doi ani după ce fosta soție a legendei lui United a decedat. Rebecca Ellison, 34 de ani, a încetat din viață după o luptă cu cancerul. Rebecca și Ferdinand erau căsătoriți din 2009 și au trei copii împreună.

Citește mai multe știri de actualitate:Dezvăluiri uluitoare despre moartea liderului Duduienilor. Fratele lui Emi Pian a spus de ce l-au ucis: 'Să audă toată lumea ce spun'
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
22:00 Europa League
Șahtior - Basel
Digi, Look Plus, Telekom
22:00 Europa League
Wolves - Sevilla
Digi, Look Sport, Telekom
Program TV complet

Liga 1