INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

SOUTHAMPTON - LIVERPOOL 1-2 // VIDEO Eroarea uriașă a lui Adrian a amintit de gafele lui Karius

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 august 2019 19:24

Liverpool s-a impus azi în deplasarea de la Southampton, 2-1, golurile fiind marcate de Ings 83, respectiv Sane 45+1 și Firmino 71.

Intrat titular în poarta lui Liverpool, în ciuda accidentării suferite după meciul cu Chelsea, din Supercupa Europei, Adrian a fost în prim plan din cauza unei gafe uriașe.

Portarul spaniol a primit o pasă de la Van Dijk și a degajat mingea direct în atacantul lui Southampton, Danny Ings, iar fostul jucător al lui Liverpool n-a ratat.

Vezi AICI VIDEO de la meci!

Greșeala a amintit de erorile memorabile ale lui Loris Karius, plecat între timp la Beșiktaș, petrecute în finala Ligii Campionilor 2018, la reușitele lui Benzema și Bale.

Finalul a fost tensionat, dar Liverpool a reușit să-și păstreze avantajul și să-și adjudece a doua victorie din tot atâtea meciuri în noul sezon.

AMBII PORTARI AU PROBLEME

Săptămâna trecută, în primul meci din Premier League, la 4-1 cu Norwich, Alisson s-a accidentat la gambă și nu va juca în următoarele săptămâni. 

A intrat spaniolul Adrián, ex-West Ham, eroul Supercupei cu Chelsea. Totuși, nici el n-a scăpat! După ce a apărat penaltyul decisiv, s-a format o grămadă a bucuriei.

În același timp, un fan al "cormoranilor" a pătruns pe teren și, urmărit de stewarzi, a alunecat și a intrat direct în acel grup care sărbătorea. Și victima a fost Adrián. L-a accidentat la gleznă. 

Vezi AICI clasamentul din Anglia!

Vezi AICI toate rezultatele etapei #2!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează