INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SOUTHAMPTON - TOTTENHAM 1-0

Southampton - Tottenham 1-0 // Jose Mourinho, dezlănţuit după încă un eşec: „Arbitrii sunt slugile VAR!”

Articol de - Publicat joi, 02 ianuarie 2020 12:22

José Mourinho acuză după al patrulea eşec pe banca lui Spurs, 0-1 cu Southampton, reclamând un gol anulat şi un penalty refuzat: „Deciziile majore sunt luate de la monitoare, arbitrii din teren nu mai contează”.

Managerul portughez a fost un car de nervi după noul pas greşit al lui Tottenham, 0-1 la Southampton. Şi-a vărsat furia pe arbitrii şi pe adversari, încercând să găsească vinovaţii în altă parte pentru eşecul contra „Sfinţilor”. S-a plâns de arbitrajul lui Mike Dean, invocând golul anulat lui Kane pentru ofsaid şi un 11 metri neacordat la acel contact în careu în minutul 38 dintre portarul McCarthy şi Dele Alli, nesancţionat nici de asistenul video.

„Arbitrii deja nu mai sunt arbitri. Noţiunea de asistent video nu se mai potriveşte şi este mai degrabă arbitraj video. E ciudat, întrucât centralii sunt mai mult de decor în teren şi nu decid nimic important! Cei din camion, asistenţii, influenţează totul şi fac din arbitri slugile lor!”, s-a plâns Mou, care l-a pierdut pe Kane, accidentat.

„Am fost un necioplit”

Antrenorul l-a insultat şi pe managerul austriac Ralph Hasenhüttl, după ce fusese prins de Dean şi avertizat, pentru că a tras cu ochiul la notiţele lui Sparks, preparatorul de portari al gazdelor: „Am meritat cartonașul galben. Am fost un necioplit, am spus cuvinte nepotrivite, însă m-am purtat nepoliticos cu un idiot. Au făcut multe faulturi, au întrerupt jocul, iar pe copiii de mingi i-au pregătit special să tragă de timp şi să rupă ritmul”.

„Eram foarte concentrat la meci şi n-am văzut incidentul. Îl respect enorm pe Mou, a făcut atâtea în fotbal şi nu vreau să comentez. Dar nu-s de acord că am tras de timp, s-a întâmplat o dată, iar rezultatul e corect”
Ralph Hasenhüttl, manager Southampton

13 goluriare Ings în acest campionat, dintre care 12 au fost primele din meci ale lui Southampton. Egalul lui Aubameyang şi devansat doar de Vardy (17) în topul marcatorilor din Premier

Citește și:

Jose Mourinho, supărat pe toată lumea: „Ndombele e mereu accidentat. Nu te poți baza pe el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
melcul_furios
melcul_furios  •  02 Ianuarie 2020, 15:15
Postat de ionescugeorge77 pe 02 Ianuarie 2020, 13:56

Are dreptate Mou...

Mou e doar ipocrit, când era la Chelsea și juca cu Barcelona exact asta era stilul lui, faulturi dure, iarba înaltă sau teren foarte ud că sa nu joace Barcelona. Cine isi aduce aminte că îl folosea pe Boulahruz să îl faulteze pe Messi, un fundaș foarte brutal? Acum plânge că o fetiță că există VAR și sunt mai puține greșeli, totul e vizibil și analizat. In fotbalul american exista VAR de mult timp și o duc bine merci, elimina greșelile insa Mou trăia din acele greșeli. The Special One a pierdut 4 meciuri din 8, se pare că e greu sa nu antrenezi o echipa mare și să ai 3 jucători pe post plus că ai tai să fie de 3 ori mai scumpi că adversarul.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  02 Ianuarie 2020, 13:56

Are dreptate Mou...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează