INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SASSUOLO - INTER 1-0

Spalletti atacă după înfrângerea lui Inter cu Sassuolo, la debutul în noul sezon

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 20 august 2018 11:25

Deși era văzută ca o favorită la titlul, Inter a pierdut în prima etapă din Serie A, 0-1 cu Sassuolo, după un gol marcat de Berardi în minutul 27.

Antrenorul Spalletti susține că rezultatul a fost decis de ”câmpul de cartofi și de episodul nefericit”, refuzând să vadă jocul slab al echipei creditate ca principala contracandidată a lui Juventus la titlu.

Toate favoritele la scudetto au pornit cu dreptul, chiar dacă au suferit și au învins la limită în deplasare. Nu a făcut excepție decât Inter (jocul Milanului s-a amânat), pe care Sassuolo a făcut-o victima preferată în Serie A. Un 0-1 duminică seară, la Reggio Emilia, decis de penaltyul comis de Miranda și transformat de Berardi, care reprezintă o lovitură pentru speranțele echipei considerate principala contracandidată a lui Juve la titlu.

"Nu Dalbert e țapul ispășitor"

Antrenorul Luciano Spalletti nu pare îngrijorat de lipsa de idei, ritm și consistență a nerazzurrilor, ce au etalat și mari lacune defensive: "Adevăratul pas în spate față de meciurile din pregătiri e penalty-ul care a schimbat totul. N-am fost mereu în dificultate, nu am fost dominați și au avut numai 2-3 contraatacuri. Pe un teren de cartofi se construiește greu, este imposibil să joci. N-au contat absențele lui Skriniar și Nainggolan, partidele se câștigă și se pierd doar de cătrei cei aflați în teren. Nu poți să dai vina pentru eșec pe un fundaș lateral".

"Penaltyul neacordat la Asamoah? Îmi pare rău, dar anumite decizii ale arbitrilor strică meciurile. Mai avem 50 de meciuri în față, am mai trecut în viață prin momente dificile" Luciano Spalletti, antrenor Inter

O singură ocazie

O aluzie la rătăcitul brazilian Dalbert, schimbat la pauză cu Perišici, Asamoah fiind retras în stânga. Marea decepție a fost însă noua achiziție Lautaro Martinez, care nu s-a înțeles deloc cu Icardi. Unica ocazie mare a venit pentru căpitan la centrarea lui Perišici, în timp ce trupa lui De Zerbi a fost de două ori aproape de gol. 

4 victorii consecutive are Sassuolo în meciurile cu Inter din Serie A și în total 7 din 11 dueluri. Nerazzurrii au învins însă de două ori cu 7-0, prima oară acum 5 ani, tot la Reggio Emilia

Echipe:

Inter: Handanovic - D'Ambrosio, de Vrij, Miranda, Dalbert - Politano, Vecino, Brozovic (Karamoh 86'), Asamoah (Perisic 46') - L.Martinez (B. Keita 68') - Icardi
Antrenor: Luciano Spalletti

Sassuolo:Consigli - Lirola, Magnani, Ferrari, Rogerio - Bourabia (Sensi 64'), Magnanelli, Duncan - Berardi, Boateng (Babacar 84'), Di Francesco (Boga 74')
Antrenor: Roberto De Zerbi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  20 August 2018, 14:49

Este abia etapa cu nr. 1 !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează