INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - TORINO 2-2

Spalletti nu mai înțelege nimic: ”Dacă jucăm așa, suntem anti-nimeni!”

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 27 august 2018 11:02

Spalletti le-a anulat nerazzurrilor ziua liberă, acuzând căderea de după 2-0 la pauză cu Torino: ”Am avut două fețe. Mi-e greu să explic primul gol încasat, în urma căruia echipa și-a pierdut orice reper”. Cele două formații au remizat la final, 2-2.

Eșecul cu Sassuolo n-a fost un accident. Inter a ratat și startul în fața propriilor tifosi, jucând duminică seară doar o repriză. Avantajul asigurat până la pauză s-a dovedit insuficient, pentru că Torino a egalat de la 0-2 și i-a spulberat speranțele lui Spalletti. Echipa creditată ca principala contracandidată a lui Juventus la titlu are aceleași defecte din sezonul trecut.

"Dacă jucăm așa, suntem anti-nimeni! Trebuie să câștigăm toate jocurile ca să ne batem pentru lo scudetto. Acum însă, cu calitățile noastre, devine tot mai dificil", admite antrenorul.

Și tu, Handanovici?

Incredibil cum s-au prăbușit nerazzurrii după primul gol încasat, demn de cascadorii râsului, cu Handanovici ieșit mult lateral din poartă și D'Ambrosio înotând după Belotti, deschis în careu cu o pasă lungă de Falque!

"Mi-e greu să explic faza asta, la care mai mulți jucători sunt vinovați, intervenind cu întârziere. Îngrijorător e că, după acest gol banal, ne-am pierdut orice reper în teren. Echipa a avut două fețe și, la fel ca anul trecut, când am cedat un meci, ne-a fost greu să rămânem în joc", acuză Spalletti.

Numai cu Perisici și abilitatea la fazele fixe e utopic să speri la vârf, dacă Icardi nu înscrie, mijlocul suferă, iar apărarea e atât de vulnerabilă. 

3 campionate din acest secol au fost începute de Inter cu doar un punct în două etape, 2011-2012 și 2016-2017

"Păcat că n-am câștigat acest meci și le cerem iertare suporterilor. N-avem nicio scuză, dar ne trebuie timp tuturor pentru a ajunge la un nivel de top" Sime Vrsaljko, fundaș Inter

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
stefanf78
stefanf78  •  27 August 2018, 14:38

Și Steaua a început la fel :D

Vezi toate comentariile (1)
Comentează