INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA NAȚIUNILOR

Au fost stabilite semifinalele Ligii Națiunilor » Când vor avea loc partidele

S-au tras la sorți semifinalele Ligii Națiunilor. Țările de Jos vor înfrunta Croația, în timp ce Spania se va duela cu Italia. 
Foto: Imago
S-au tras la sorți semifinalele Ligii Națiunilor. Țările de Jos vor înfrunta Croația, în timp ce Spania se va duela cu Italia. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023 13:45 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2023 14:18

S-au tras la sorți semifinalele Ligii Națiunilor. Țările de Jos - Croația și Spania - Italia sunt duelurile din această fază. 

Tratamentul incredibil la care e supus de conducere căpitanul și golgheterul echipei, neplătit de 3 luni: „Te antrenezi cu mine și cu asistenta până la finalul contractului”
SCANDAL
Tratamentul incredibil la care e supus de conducere căpitanul și golgheterul echipei, neplătit de 3 luni: „Te antrenezi cu mine și cu asistenta până la finalul contractului”

Partidele se vor disputa în Țările de Jos, pe 14 și 15 iunie, în localitățile Rotterdam și Enschede. Programul stabilit de UEFA, mai jos: 

  • 14 iunie: Țările de Jos - Croația ( de la ora 21:45, la Rotterdam)
  • 15 iunie: Spania - Italia (de la ora 21:45, la Enschede)

Finala mică a competiției se va juca pe data de 18 iunie, de la ora 16, la Enschede. Finala mare se va disputa tot pe 18 iunie, de la ora 21:45, la Rotterdam. 

Parcursurile Croației, Spaniei, Italiei și Țărilor de Jos în Liga Națiunilor

Croația a câștigat prima grupă din Liga A, din care mai făceau parte Danemarca, Franța și Austria. Deși vicecampioana mondială a fost învinsă fără drept de apel pe teren propriu, scor 0-3, în primul meci, de Austria, balcanicii au reușit după aceea 5 rezultate consecutive pozitive: 

  • Croația - Franța 1-1
  • Danemarca - Croația 0-1
  • Franța - Croația 0-1
  • Croația - Danemarca 2-1
  • Austria - Croația 1-3

Spania a început ezitant campania din Liga Națiunilor: 1-1 cu Portugalia și 2-2 cu Cehia. După aceea, ibericii au legat două victorii consecutive (1-0 pe terenul Elveției și 2-0 pe teren propriu cu Cehia). Spaniolii au fost învinși pe teren propriu de elvețieni, scor 1-2 și au câștigat în Portugalia la limită, scor 1-0, grație reușitei semnate de Alvaro Morata. 

Italienii au câștigat grupa din care au mai făcut parte Germania, Anglia și Ungaria. Italia a remizat 1-1 cu Germania, pe teren propriu, au câștigat tot pe teren propriu în fața Ungariei, scor 2-1, și au remizat în Anglia, 0-0. A urmat o înfrângere usturătoare uferită în Germania, scor 2-5, o victorie cu 1-0 în fața Angliei și o victorie la Budapesta, scor 2-0. 

Țările de Jos s-au impus într-o grupă în care au mai jucat Belgia, Polonia și Țara Galilor. Olandezii au înregistrat 5 victorii în 6 meciuri disputate, 2-2 cu Polonia. Rezultatele înregistratde de Țările de Jos în Liga Națiunilor:

  • Belgia - Țările de Jos 1-4
  • Țara Galilor - Țările de Jos 1-2
  • Țările de Jos - Polonia 2-2
  • Țările de Jos - Țara Galilor 3-2
  • Polonia - Țările de Jos 0-2
  • Țările de Jos - Belgia 1-0

Citește și:

Transformare radicală pentru națională! Se modifică preliminariile pentru Mondial

Un star al lui Bayern a intrat în gura criticilor: „Ce a făcut se cheamă amatorism!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează