INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2019

Spania - Polonia 5-0 // VIDEO Care balaur e mai puţin fioros pentru România U21 în semifinale? Spania are moral maxim după grupe!

Dani Ceballos, Spania U21
Dani Ceballos, Spania U21

Articol de - Publicat duminica, 23 iunie 2019 12:21

Spania - Polonia 5-0 // Furia Roja s-a dezlănţuit la Bologna şi pare de speriat într-o eventuală ciocnire cu "tricolorii". Omul meciului, Dani Ceballos, anunţă: "Avem încredere, tratăm semifinala în cea mai bună manieră posibilă".

Învinsă surprinzător la debut de Italia, după ce a deschis scorul, Spania are motor diesel la acest Euro. Însă când se lansează pare de nestăvilit! Cea mai bună dovadă e recitalul formidabil oferit contra Poloniei, liderul grupei până la ciocnirea de la Bologna. Un 5-0 mic faţă de diferenţa colosală din teren, Furia Roja având 33 de ocazii, cu Ceballos şi Fabián Ruiz excepţionali! Dacă până ieri Germania se impunea ocolită în iminenta semifinală, ultima impresie zice altceva: trupa lui De La Fuente arată ca o favorită la câştigarea competiţiei!

Vezi AICI VIDEO de la meci!

Golazo de la 22 de metri

Chiar unul din protagonişti, ales "El Dandy" de cotidianul AS şi notat cu trei aşi, la fel ca mijlocaşul lui Napoli, ne pune serios pe gânduri. "Acest meci ne-a dat un imbold incredibil din punct de vedere moral. Am încheiat seria în frunte şi cred că trebuie să ne păstrăm dinamica în semifinale. Avem multă încredere şi vom aborda următorul joc în cea mai bună manieră posibilă", a zis Ceballos, "din nou artist" şi mijlocaşul de care Zidane nu mai are nevoie la Real. Acel golazo din "directă" de la 22 de metri a semnat calificarea la JO din Tokyo. 

7şuturi a trimis Dani Ceballos în jocul contra Poloniei, dintre care patru cadrate, la egalitate cu Fabián Ruiz. Spania l-a bombardat pe Grabara, 14 şuturi pe poartă din 33

92% la sută a fost precizia paselor Furiei Roja, 668 reuşite din 728. Superioritate netă şi la posesie, 66%, şi la cornere, 10-1. A recuperat 32 de mingi, făcând doar 10 faulturi

Vezi AICI clasamentele și programul de la EURO 2019!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
1892862387445157
Alin Smarandache  •  23 Iunie 2019, 15:04

Am un sentiment ca o sa jucam cu Germania si o sa luam bataie. Sper sa ma insel si sa ne calificam in finala. Oricum ne-am depasit conditia si baietii au facut mult mai mult decat speram multi dintre noi. Merita felicitati si sustinuti indiferent de rezultatele ce vor urma la acest campionat european.

alskar
alskar  •  23 Iunie 2019, 14:39
Postat de adi67 pe 23 Iunie 2019, 14:31

Daca bate si Danemarca se face clasament in 3 . Daca Ausria ar bate cu 3-1 ar fi egalitate perfecta in 3 si ar conta rezultatele cu Serbia . Dar asta e doar vorbarie pt ca-i indoaie Germania .

la o egalitate în 3, nu se iau în calcul meciurile cu a patra echipă(Serbia).

adi67
adi67  •  23 Iunie 2019, 14:31
Postat de adi_stelistul pe 23 Iunie 2019, 14:10

Dacă Austria bate Germania și noi nu pierdem cu Franța atunci vom întâlni Austria. Sa gândim pozitiv. :-)

Daca bate si Danemarca se face clasament in 3 . Daca Ausria ar bate cu 3-1 ar fi egalitate perfecta in 3 si ar conta rezultatele cu Serbia . Dar asta e doar vorbarie pt ca-i indoaie Germania .

Vezi toate comentariile (12)
Comentează