INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Spaniolii anunță „transferul surpriză” la Barcelona » Arma secretă pregătită de Setien

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 martie 2020 22:13

Suspendarea campionatului spaniol de fotbal pentru o scurtă perioadă ar putea reprezenta în cele din urmă un avantaj pentru Barcelona: recuperarea lui Luis Suarez (33 de ani) pentru ultimele etape.

Dacă propunerea inițială de suspendare a două etape din prima ligă spaniolă din cauza pandemiei de coronavirus se menține, catalanii au șanse mari să îl recupereze pe Luis Suarez pentru ultimele trei etape, împotriva lui Valladolid, Osasuna și Alaves. Jurnaliștii de la Mundo Deportivo s-au grăbit să-l numească deja „transferul surpriză” al catalanilor pentru finalul de sezon.

Atacantul uruguayan a suferit o intervenție chirurgicală pentru o leziune de menisc la piciorul drept pe data de 12 ianuarie. Medicii au stabilit o perioadă de recuperare de 4 luni, care va lua sfârșit în luna mai, însă, Suarez dă semne că s-ar putea reface chiar mai repede.

Spaniolii anunță „transferul surpriză” la Barcelona » Arma secretă pregătită de Setien
Sursa: Instagram

Dacă suspendarea Ligii va depăși termenul inițial de două săptămâni, Suarez va putea fi la dispoziția lui Setien (61 de ani) în mai multe partide.

14goluri a marcat Suarez în acest sezon pentru Barcelona

10pase de gol a dat Suarez în acest sezon pentru Barcelona

VEZI ȘI:

Situația la zi în fotbalul european: 43 campionate suspendate din cauza pandemiei de coronavirus + unde se mai joacă și cine transmite meciurile

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
radu876
radu876  •  14 Martie 2020, 08:54

sunt sanse ca la reluarea campionatului suarez sa stabileasca recordul de cel mai batran futbolist care a evoluat pentru barcelona, la 47 de ani si 164 de zile

Vezi toate comentariile (1)
Comentează