CAMPIONATE  ·  SPANIA

Spaniolii anunță „transferul surpriză” la Barcelona » Arma secretă pregătită de Setien

Vineri, 13 Martie, 22:13

Suspendarea campionatului spaniol de fotbal pentru o scurtă perioadă ar putea reprezenta în cele din urmă un avantaj pentru Barcelona: recuperarea lui Luis Suarez (33 de ani) pentru ultimele etape.

Dacă propunerea inițială de suspendare a două etape din prima ligă spaniolă din cauza pandemiei de coronavirus se menține, catalanii au șanse mari să îl recupereze pe Luis Suarez pentru ultimele trei etape, împotriva lui Valladolid, Osasuna și Alaves. Jurnaliștii de la Mundo Deportivo s-au grăbit să-l numească deja „transferul surpriză” al catalanilor pentru finalul de sezon.

Atacantul uruguayan a suferit o intervenție chirurgicală pentru o leziune de menisc la piciorul drept pe data de 12 ianuarie. Medicii au stabilit o perioadă de recuperare de 4 luni, care va lua sfârșit în luna mai, însă, Suarez dă semne că s-ar putea reface chiar mai repede.

Sursa: Instagram

Dacă suspendarea Ligii va depăși termenul inițial de două săptămâni, Suarez va putea fi la dispoziția lui Setien (61 de ani) în mai multe partide.

14goluri a marcat Suarez în acest sezon pentru Barcelona

10pase de gol a dat Suarez în acest sezon pentru Barcelona

VEZI ȘI:Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (1)

radu876  •  14 Martie 2020, 08:54

sunt sanse ca la reluarea campionatului suarez sa stabileasca recordul de cel mai batran futbolist care a evoluat pentru barcelona, la 47 de ani si 164 de zile

Vezi toate comentariile (1 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1